Baťo je primitív z bratislavskej kaviarne a Matovičovi stále nedocvaklo, že ho nenávidí celé Slovensko

10.03.2021 | 09:25
  12
Nech Matovič vidí, aké to je, keď niekto nerešpektuje súkromie iných. Šach-mat, komentuje poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) zverejnenie premiérovho telefónneho čísla manželom šéfky ŠÚKL Radom Baťom.

Premiér Igor Matovič (OĽaNO) kritizoval manžela šéfky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Rada Baťa. Vo svojom statuse na sociálnej sieti sa ospravedlnil štátnej tajomníčke Ministerstva zdravotníctva Jane Ježíkovej za mimoriadne primitívne slová manžela riaditeľky Štátneho ústavu pre kontrolu liečív (ŠÚKL) Zuzany Baťovej.

Situáciu na sociálnej sieti komentoval vo svojom príspevku aj poslanec Ľuboš Blaha (SMer-SD):

Ľudia umierajú, ekonomika padá a štát je v rozvrate... a predseda vlády Matovič vyplakáva na sieti, že mu bývalý Kiskov poradca Rado Baťo nadáva do exkrementov. Aby som bol presný - do psychopatických a zbabelých exkrementov.

1. Kým si bude Igor utierať slzy od toho, ako mu všetci naničhodníci ubližujú, pripomenul by som mu, ako nadával Andrejovi Dankovi pred parlamentom, keď bol v opozícii.

2. Pripomenul by som mu, ako nadával vedcom a lekárom. Ako sme preňho boli všetci kuvici, bludári a múdrosráči. Ako jeho besný pes označoval Slovákov za opice.

3. Ako nadával svojim koaličným partnerom do vrahov. Ako je preňho každý s iným názorom zlodej a mafián. A tak.

4. Keď sa tento pánko sťažuje na "mimoriadne vysokú úroveň komunikácie", to je ako keby sa Jack Rozparovač sťažoval, že polícia pri zatýkaní používa nože.

5. Ja neviem, u koho chce vzbudiť ľútosť - jemu asi nedocvaklo, že ho už nenávidí celé Slovensko. Okrem Naďa a Šípoša, tí ho budú oblizovať do skonania vekov.

6. Druhá vec: prečo sa preboha ako premiér potrebuje hádať ešte aj s nejakým manželom štátnej úradníčky. Baťo je primitív, akých je v bratislavskej kaviarni tony.

7. Postrapatia si vlasy, prehodia šálik, dajú feši brýle, fľochnú niečo na Putina a už sa cítia múdrejší ako Sokrates. Základom je si ich nevšímať. No Matovič z premiérskej funkcie potrebuje hejtovať ešte aj nejakého Baťa.

8. Akoby nestačilo vylievať všetky tie kýble špiny na Fica, Sulíka, Pellegriniho, Remišovú... a nemám čas to tu vypisovať, proste kýble špiny na polku planéty, ktorá si dovolila s ním nesúhlasiť.

9. A to všetko v čase, keď v priemere každú štvťhodinu zomrie na Slovensku nejaký človek na Covid. A on rieši Baťa. Štipnite ma, to nemôže byť premiér. To len nejaký pubertiak dostal prístupové heslo k sociálnej sieti predsedu vlády.

10. A po tretie: prepáčte, ale ten chlap nemá ani tú najelementárnejšiu úctu k súkromiu. Ak ti niekto napíše sms-ku, tak ju nevycapíš na sieť.

11. A nielen to. Ak sa rozprávaš s politickým kolegom, tak si to nenahrávaš a neposielaš to do médií. Nechodíš protestovať pred súkromné obydlia. Nekopeš ľuďom do rodiny. A podobne.

12. To sú základy slušnosti. Matovič nič z tohto nerešpektuje a preto mu nikto neverí. Určite má na Sulíka, Remišovú aj Kollára plnú pivnicu nahrávok. A teraz bude vydierať. A púšťať do médií.

13. On to inak nevie. Ale že bude zverejňovať ešte aj trápnu sms-ku od nejakého Baťa - ten chlap nemá ani štipku cti. Ani kúsok morálky. Je to sociopat. Chýba mu elementárna empatia. Nevie sa vcítiť do iných ľudí - on vidí len seba.

14. Karma si ho dobehla. Baťo na oplátku zverejnil jeho telefónne číslo. Nech Matovič vidí, aké to je, keď niekto nerešpektuje súkromie iných. Šach-mat.

15. Milióny Slovákov majú konečne možnosť napísať svojmu drahému premiérovi, čo si o ňom myslia. Juj, to bude šťavnaté. Volať asi nemá zmysel - linka je beznádejne obsadená. Veľkou otázkou je, ako sa teraz Igorovi dovolá Tony Blair.

Matovič je ľudská troska. Poštval si proti sebe celé Slovensko a je len otázkou času, kým skončí. Ak chcete, zavolajte mu, kým je ešte premiér - možno vám zdvihne.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti