Auto hnutia OĽaNO bolo po voľbách zaparkované pred rezidenciou americkej veľvyslankyne. Blaha hovorí o pokynoch od Veľkého brata z USA

02.03.2020 | 13:30
  19
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) sa pýta, či šéf OĽaNO alebo jeho spolupracovníci si prišli po pokyny od Američanov.

Tak toto je veľké, priatelia! Toto je bomba!

ČO ROBILO PÁR HODÍN PO VOĽBÁCH AUTO OĽANO PRED AMERICKOU REZIDENCIOU?

Práve som sa dostal k fotografii služobného auta Trnavského samosprávneho kraja, ktorý je pod politickou kontrolou OĽaNO.

A hádajte, kde toto auto parkovalo dnes, v nedeľu ráno, jeden deň po voľbách. Tí, čo poznajú Bratislavu, to už vidia. Tí, čo nie - podržte sa. Parkovalo pre rezidenciou amerického veľvyslanectva na Slovensku.

PREDAL SI SLOVENSKO, IGOR?

Pri všetkej úcte, vyzerá to tak, že tuná veľký hrdina Matovič a alebo niektorý z jeho poskokov z OĽaNO si šiel okamžite po voľbách vypýtať pokyny od Veľkého brata.

Bravó, Mr. Pentovič! Takto obhajuje naše národné záujmy budúci premiér?

VEĽKÝ BRAT DÁVA POKYNY?

Aby bolo jasné, budem sa podľa zákona o slobodnom prístupe k informáciám pýtať Trnavského samosprávneho kraja, za akým účelom bol niekto s autom, ktoré je platené z verejných zdrojov, v nedeľu ráno na návšteve americkej veľvyslankyne na Slovensku.

A budem sa pýtať aj americkej ambasády, čo riešili s predstaviteľmi OĽaNO v nedeľu ráno - pár hodín po voľbách.

SI PREDSTAVTE, ŽE BY SA TAKÉTO NIEČO UDIALO NA RUSKEJ AMBASÁDE - TO BY BOLO KRIKU

Si predstavte, že by v USA vyhral voľby nový americký prezident a hneď by naklusal na ruskú ambasádu - niekoľko rokov by z toho americké médiá robili škandál.

Tak ako je možné, že takéto niečo páchajú Američania na Slovensku?

Toto je proste škandál - vyzerá to tak, že podvodník Matovič predal Slovensko Američanom už pár hodín po voľbách. Hanba!

VYCHÁDZALA DNES SVIŇA Z AMERICKEJ REZIDENCIE?

A viete čo mi ešte povedal môj zdroj? Že dnes okolo 13:30 videl vychádzať z americkej rezidencie ešte jednu zaujímavú postavičku. Arpáda Soltesza.

Liberálne monštrum, čo Slovanov rasisticky označuje za čvargu a je autorom scenáru k filmu Sviňa. Hej, hej, k tomu filmu Sviňa, ktorý zrejme pomohol rozhodnúť tieto voľby, pretože šíril tú najnechutnejšiu nenávisť voči Smeru. Aj vďaka tejto vlne hejtu vyhral Matovič voľby.

PREBEHLO PREVZATIE MOCI PODĽA PLÁNU?

A ja sa len pýtam: je náhoda, že tuná Sviňa v nedeľu na obed, deň po voľbách, veselo vychádza z americkej rezidencie? Alebo tu niekto Sviňu potreboval, aby prevzal moc?

Počas celej kampane som varoval ľudí, že hrozí, že pravica premení Slovensko na americkú kolóniu. Netrvalo ani pár hodín po voľbách a je to tu.

Šírte to, prosím, priatelia. Príliš veľa náhodičiek hneď takto v nedeľu za rána. Čo poviete?

Americké veľvyslanectvo sa ohradilo voči statusu Ľuboša Blahu

Denník N napísal, že ambasáda Spojených štátov sa ohradila voči vyjadreniam Ľuboša Blahu, že prevzatie moci na Slovensku zosnovali USA.

Ambasáda reagovala vyhlásením, že v rezidencii veľvyslankyne Bridget Brink sa v nedeľu konala recepcia pre zástupcov občianskej spoločnosti aj jednotlivých politických strán.

Podľa hovorcu bol na recepcii aj jeden z Blahových kolegov zo strany Smer, ktorého meno však vzhľadom na neverejný charakter akcie nechce prezradiť.

Blaha: Americká veľvyslankyňa sa strapňuje v priamom prenose

Poslanec za SMER-SD reagoval v pondelok ďalším statusom, v ktorom reagoval na slová amerického veľvyslanectva:

POTVRDENÉ - ESEŤÁCKY DENNÍK N OTVORENE KOPE ZA AMERIČANOV

Americká ambasáda už zúri. Včera sme ich odhalili, že už pár hodín po voľbách inštruujú OĽaNO a svojich liberálnych poskokov z mimovládok a hneď na to si vo svojom Denníku N nechali uverejniť, že Blaha je konšpirátor a že je úplne najnormálnejšia vec na svete, aby pár hodín po voľbách v nedeľu zvolávali poradu so svojimi poskokmi z politiky. Podarené.

Vyhovárajú sa ako malé deti. Myslel som si, že majú na ambasáde väčších profíkov - takéto fňukanie nie je hodné Veľkého brata.

KEĎ SA AMERICKÁ VEĽVYSLANKYŇA STRÁPŇUJE V PRIAMOM PRENOSE

Milá pani veľvyslankyňa USA, vy už musíte byť zo mňa veľmi zúfalá, keď okamžite využijete svojich eseťáckych mediálnych poskokov z Denníka N, aby ste na mňa liali špinu.

Máte smolu - tá vaša akože recepcia v nedeľu ráno s "predstaviteľmi politických strán a občianskej spoločnosti" je normálna koloniálna porada imperátora so svojimi americkými pudlíkmi, cez ktorých tu chcete na Slovensku mútiť vody.

LHÁT SE NEMÁ, LADY USA

A nevyhovárajte sa na zástupcov Smeru - klamete, až sa práši. Žiaden reprezentant strany nemal mandát na to, aby sa s vami pár hodín po voľbách stýkal. Nezhadzujte sa.

Matovič zradil Slovensko. Ešte ani nedobehli oficiálne výsledky volieb a už sa vám boli jeho ľudia pokloniť. Z tohto sa nevymotáte.

Ani so všetkými Denníkmi N, ktoré máte pod kontrolou. Smola. To je ako v tom vtipe - sú veci, ktoré nevysvetlíš.

MATOVIČ NEPOCHOPIL, ŽE UŽ JE PO VOĽBÁCH

Nebudem zatiaľ komentovať smiešne rečičky Igora Matoviča, ktorý ešte deň po voľbách stále ide v kampaňovom móde - zlý Smer, mafia, zlodeji, Fico. Normálne, že zívam. Nuda.

Igor, spamätaj sa. Už nie je kampaň. Teraz si to ty, kto má zodpovednosť. Tak začni konečne hovoriť, kedy už ľudia budú mať garantované tú operáciu rakoviny do dvoch týždňov - nestrácaj čas Smerom a doruč svoje sľuby.

ŠUP-ŠUP, CHRÚSTIK, ONKO-PACIENTI ČAKAJÚ NA OPERÁCIE

Mojko, nevieme sa dočkať, ako hneď zajtra rozpočet stúpne o tie miliardy, ktoré sa vraj nakradli a ako Nemcov presvedčíš, aby brali našich onko-pacientov.

Šup-šup, chrústik, nebuď ako všetci tí hnusní papaláši, čo sa len spolu dohadujú a nemyslia na ľudí. Kašli na Kollára, rob niečo pre ľudí. Makaj, makaj. Alebo Američanom si sľúbil dačo iné? Cmuk

DELIA SI MOC A NAHLAS PRI TOM CHROCHTAJÚ

Priatelia, je toho veľa, čo chcem ešte napísať, ale musím byť teraz predovšetkým otec, dlžím to svojej rodine - utekám pre malých do škôlky a keď sa dostanem k počítaču, napíšem viac.

Hentá banda od prvých minút robí neuveriteľné kiksy. Podhadzujú sa Američanom, delia si moc, chrochtajú pri tom a ďalej šíria hejt.

Eufória ich voličov vyprší za pár týždňov a potom sa začnú škriabať za ušami, že čo za podvodníkov si tam zvolili...Už bude neskoro...

EŠTE RAZ OBROVSKÉ ĎAKUJEM!

Pekný deň, priatelia! A ešte raz ďakujem za vaše krúžky, stále sa ešte spamätávam z tej silnej podpory, ktorú mám, nečakal som ani polovicu.

S rozpočtom dvoch tisícok, s blokádou od televízií, z 11. miesta, bez výkonnej funkcie a pri šialenej antikampani Američanov a slniečkarov - cez 60 tisíc, waw. Fakt úprimná vďaka. Obrovský záväzok. Obrovský!

Bude boj

PS: Trolujú nám to tu dolu pod statusom priamo zamestnanci americkej ambasády, takže, priatelia, ak máte chuť, povedzte im od srdca, čo si o nich myslíte - máte skvelú príležitosť, Veľký brat číta. Ja s nimi čas strácať nebudem

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou pôsobenia mimovládok, progresivistickej justície a tiež s tematikou slobody slova, ktorú mimovládne organizácie a liberálna propaganda v poslednej dobe čoraz častejšie ohrozujú svojim totalitným zmýšľaním, perzekúciou názorových oponentov a snahou indoktrinovať jeden "správny" názor:

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti