AUDIO:„Očkovanie je biznis, kontroverzní sú mnohí iní, nie Bukovský. Ľudia nechápu, že pandémia sa skončí v tom momente, keď sa skončí nezmyselné testovanie!,“ tvrdí kabaretier Milan Markovič

19.09.2021 | 15:05
  3
Herec a kabaretiér Milan Markovič bol pred pár dňami hosťom v relácii RTVS Hosť Nory Gubkovej. Okrem toho, že hovoril o svojej pripravovanej knihe či kabaretných vystúpeniach, dostalo sa aj k téme pandémie.

Nie je to tak dávno, čo médiami preletela správa iniciatívy Hovorme spolu. Bratia Matyinkovci zo skupiny Maduar navrhovali, aby RTVS usporiadala diskusiu, kde by proti sebe sedeli nielen zástancovia, ale aj odporcovia očkovania, či protipandemických opatrení. Pod iniciatívu sa podpísal aj humorista Milan Markovič, ktorý sa netají svojim názorom na súčasnú situáciu.

Umelec bol pred pár dňami hosťom v relácii RTVS Hosť Nory Gubkovej. Okrem toho, že hovoril o svojej pripravovanej knihe či kabaretných vystúpeniach, dostalo sa aj k téme pandémie.

„U nás si nikto neuvedomí, že pandémia sa skončí v tom momente, keď sa skončí nezmyselné testovanie. Hon na zdravých ľudí a pchať im tyčinky do nosa? A potom zistíme, že naozaj očkovať treba hlavne preto, že je to biznis. Farmakológia nepustí,“ vyjadril sa Markovič. On sám dbá najmä na zdravú životosprávu. V tomto smere ho podľa jeho slov ovplyvnila najmä dcéra a doktor Igor Bukovský.

Keď ho moderátorka upozornila, že odborník na výživu je vnímaný kontroverzne v súvislosti s jeho vyjadreniami na tému pandémie, Markovič sa ho zastal. „Čo to znamená kontroverzný? U mňa sú kontroverzní úplne iní ľudia,“ povedal humorista. „Doktor Bukovský sa objavil okamžite a okamžite načrel do tých nezmyslov a radil ľuďom ako žiť. Týkalo sa to aj ich psychiky.“ zdôraznil Markovič, ktorý v minulosti začínal ako učiteľ, dnes by toto povolanie ale nechcel vykonávať.

„Nechcel by som byť učiteľom. Neviem, ako sa to bude vyvíjať, ale budú vedieť deti o pár rokov, že sa naozaj niekedy chodilo do školy bez rúšok a podobných obmedzení? Alebo sa to stane postupne normou? Lebo nehnevajte sa, ja nejaký rozumný koniec tomu nevidím,“ zamyslel sa humorista, ktorý momentálne nemá program v televízii, ale po Slovensku vystupuje so svojim kabaretom.

„My máme pesničky o takzvanej pandémii a takých týchto umelo priživovaných hovadinách. Tomu ľudia fandia, to potrebujú počuť. Nechodia na nás takí, čo sú oblbnutí súčasnosťou a akceptujú všetko, čo sa do nich hustí,“ prezradil.

Na záver relácie mu moderátorka poďakovala, no Markovič jej poďakoval naspäť za to, že ho pozvala, aj keď jeho názory nie sú štandardné. „Možno sa nebojíte, že z toho budete mať nepríjemnosti,“ dodal na záver.

Celá relácia TU.

Zdroj: ereport.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti