Ako zachrániť Slovensko - pozvánka na zhromaždenie k sviatku Patrónky Slovenska

12.09.2020 | 14:47
  3
Bývalý poslanec Národnej rady SR Peter Marček pozval všetkých občanov, vlastencov, aktivistov pred Úrad Vlády dňa 15. septembra 2020.

Milé dámy, vážení páni, srdečne pozývame všetkých občanov, vlastencov, aktivistov, kaźdého, komu záleží na našom milovanom Slovensku, na jeho budúcnosti, na budúcnosti našich detí, opäť symbolicky na nám. Slobody dňa 15.09.2020 pred Úrad Vlády o 16 hod.

Vzhľadom k tomu, že v tento deň je cirkevný sviatok Sedembolestnej Panny Márii, ktorá je Patrónkou Slovenska, sme pozvali mimoriadne zaujímavých vystupujúcich, s ktorými budeme hovoriť práve o záchrane Slovenska, lebo to, čo sa deje už šesť mesiacov, nie len na Slovensku, ale aj EÚ a na celom svete, toto nemá nič spoločné s demokraciou, porušujú sa ústavné, ako i občianske práva a práve preto budeme hovoriť onnávrhoch a krokoch, ako tomu zamedziť, zabrániť!

Vlna nepokojov sa šíri nielen Slovenskom, ale aj v členských štátoch EÚ, no napríklad i v USA, preto vás všetkých, ktorým to nie je jedno, čo sa deje s nami, ale najmä s našími deťmi, kde vlády a krízové štáby zavádzajú obmedzenia, nariadenia, ktoré poškodzujú nie len naše zdravie, ale aj likvidujú naše ekonomické istoty a demokraciu v krajinách EÚ a vo svete.

Proto vás všetkých prosím o vašu účasť, taktiež o šírenie a zdieľanie tejto pozvánky na protest, na toto zhromaždenie. ZACHRÁNME SLOVENSKO!”

Zdroj: Facebook Peter Marček


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti