Ako ďaleko sú naši „politici“ ochotní zájsť vo svojej rusofóbii, ako ďaleko sú ochotní zájsť v mene záujmov USA a celého NATO?

19.04.2021 | 10:28
  10
Filozof a univerzitný pedagóg Vladimír Manda komentoval na sociálnej sieti vyjadrenia premiéra, prezidentky, ako aj predstaviteľov SaS, OĽaNO a Progresívneho Slovenska o vyhostení ruských diplomatov.

Ešte pred nejakou chvíľou som sa uspokojoval, že provokačné politické kroky Českej republiky proti Rusku na základe vymyslených skutočností nie sú krokmi slovenských politikov a nenájdu na Slovensku nejakú veľkú podporu a bác.

Ako na povel SaS, OĽANO, Čaputová a celá skupina našich agentov pracujúcich v mene cudzích mocností proti záujmom Slovenskej republiky začala ako na povel vyjadrovať plnú podporu českým politikom, vyhosteniu ruských diplomatov.

Dokonca podľa SaS by mala byť zvolaná naša Bezpečnostná rada štátu a podľa Korčoka aj Ministerstvo zahraničia disponuje nejakými informáciami, že aj u nás sa asi hemží celá sieť ruských vyzvedačov a podobné reči. Uvedené informácie, ktoré som zachytil v krátkych rozhlasových správach ma na chvíľu zbavili schopnosti niečo povedať.

Kladiem si otázku, ako ďaleko sú naši "politici" ochotní zájsť vo svojej rusofóbii, ako ďaleko sú ochotní zájsť v mene záujmov USA a celého NATO? Podľa všetkého tu žiadne dno pre šírenie klamstiev na strane politikov a súkromných médií neexistuje.

Akcia, ktorú rozpútalo Česko a ako sa ukazuje, s plnou podporou slovenských politikov bude mať za následok, že napriek tomu, že fyzikálne máme štyri svetové strany, tak minimálne politicky a kultúrne a po čase možno aj ekonomicky, budeme mať len tri svetové strany, východ pre nás existovať nebude.

Ďalším nutným dôsledkom rozpútanej rusofóbie bude, že sa definitívne staneme ekonomicko-politickým a kultúrnym vazalom západných krajín na čele s USA.

Tento náš obrat chrbtom k východu, sa môže stať súčasne aj definitívnym obrátením sa chrbtom k našim vlastným slovanským koreňom a národ bez svojich koreňov je vykoreneným národom, je vlastne bezdomovcom vo sfére národov. K národnému "bezdomovectvu" dnes nesporne smerujeme.

 

Rusko oznámilo, že 20 pracovníkov Českého veľvyslanectva v Moskve, sú osobami non grata a najneskôr 19. apríla musia opustiť Rusko. Česko si teraz vo vzťahu k Rusku bude môcť udržať nesporne svoju "suverenitu", ktorá sa ale v danom prípade rovná jej izolácii od Ruska. Uvidíme, ako táto nadobudnutá "izolácia" Čechám prospeje.

Zdroj: Facebook Vladimír Manda

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti