Ak smeráci úprimne bojujú proti justičnej chobotnici, prečo neboli podporiť na súde T. E. Rostasa?

28.10.2021 | 10:35
  38
Najvyšší súd SR odsúdil šéfredaktora Zem&Vek Tibora Eliota Rostasa za hanobenie židov, keď ako novinár citoval vo svojom článku výroky slovenských dejateľov.

Fico s Blahom chodia predsa na monsterprocesy s protestnou nótou. Prečo dnes neboli aj na monsterprocese s Rostasom? A prečo tam nebol Pellegrini?

A kde boli ostatní kriklúni, čo sa tvária, že zachraňujú Slovensko? A kde boli šéfredaktori všetkých alternatívnych médií? Nevidela som, že by prišiel Rostasa podporiť jediný z nich.

Kde bol Chmelár? Kde bol Staněk? Kde bol Michelko? Kde bol Baránek? Kde bol Murín? Kde bola celá intelektuálna elita Slovenska? Rostas dáva možnosť sa aktivistom a politikom prezentovať už celé roky. Prečo ho neprišli podporiť v ťažkej chvíli? Bola to ťažká chvíľa aj pre národ.

Nebol tam okrem Harabina nikto podstatný. A aj ten, si na tom robil viac reklamu, ako podporoval Rostasa. Až mi ho prišlo ľúto, chudáka.

Presne tieto veci mám na mysli, keď píšem o tom, že slovenský aktivizmus je jedno veľké, zapáchajúce hovno. Každý z týchto ľudí si ide svoje. Ficovi a Pellegrinimu, ide dokonca zásadne o politiku a politickú moc. Pomoc Slovákom v núdzi ich nezaujíma.

Kam sa vytratila ľudskosť? Ono totiž, ak niečo dokáže zalomcovať súčasnou vládou a justičnými tyranmi a vyvolať celonárodný odpor k tyranií národa, potom to je zomknutosť v pravú chvíľu. Ale tá, na Slovensku chýba. Preto vás zatvárajú, ako na bežiacom páse, drahá Slovač. Oni sa vás totiž neboja. Poznajú vás a vedia, že si môžu dovoliť vás tyranizovať. Vaši tyrani vás majú iba za obyčajnú svoloč, ktorá sa nedokáže ani len podporiť medzi sebou.

Rostas nie je hocaká politická obeť. Tento človek sa neprevinil voči národu, nikdy a ničím a jeho pohnútky a vnútro je oveľa čistejšie, ako pohnútky hociktorého iného Slováka, hrajúceho sa na záchrancu národa. Nemali sme ho v tom nechať sami. Je to naša vizitka. Hanbím sa slovenský aktivizmus. Veľmi sa za nás hanbím.

Ak sa Štúr naozaj obracia v hrobe, potom toto je jeden z dôvodov prečo.

Autor: Katalin Tara

Zdroj: zemavek.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti