Zástancovia terorizmu a fašizmu v slovenskej vláde.

13.02.2017 | 17:05
  0
Odkiaľ kam?

Ficov SMER-SD na slovenskej politickej scéne nutne končí. Je vylúčené, aby kauzy ako "politické gestapo," či pokus o podvodné zvýšenie elektrickej energie politicky prežil, pretože tieto kauzy, zasiahli veľmi silne do podvedomia Slovákov! Ak sme totiž na niečo naozaj citliví, tak sú to totalitné praktiky.

Považujte to za správnu predpoveď, konšpiráciu, alebo zbožné prianie veľkej časti Slovenska. Správne sú totiž všetky tri pohľady.

Prázdny politický priestor, ktorý za sebou Fico zanechá musí niekto nahradiť a politici ako Procházka, Danko, Bugár, či Hlina, to rozhodne nebudú. Títo ľudia sú od päť percentnej hranice zvoliteľnosti do parlamentu vzdialení na míle ďaleko. 

rightVedia to aj politici ako Kiska. Preto vniká nová-veľmi silná politická formácia, ktorá svoju činnosť už dávno začala. Vniká potichu pretože bežný volič, zahlcovaný denne vládnymi politickými kauzami a osobnými, často život ohrozujucími problémami, ktoré sa na Slovensku stali súčasťou živorenia bežných ľudí, to ani nemá šancu postrehnúť. A o to vlastne ide.

Keby ste totiž popredu vnímali súvislosti a vedeli, akí ľudia túto politickú formáciu skryto kreujú, mali by ste len ďaľšiu obscénnu potrebu ich pomenovať. A to by logicky tejto novej formácii, na volebných preferenciách nepridalo. Ľudia, často skryto, túto novú Kiskovu formáciu podporujúci, totiž v minulosti svojim konaním, dnešné politické peklo zapríčinili a následne z politickej scény ušli do úkrytu anonymity, alebo boli politicky odrovnaní.  

Pozrime sa spolu na to, kto sú ľudia, s ktorých podporou, Kiska vo svojom novom politickom projekte "Progresívne Slovensko," môže počítať! 

leftIveta Radičová - silne americky orientovaná pravicová politička, v minulosti (2010-2012) premiérka vlády, ktorá sa stala vlastne obeťou politického sprisahania Dzurindu a Fica, keďže Durinda sa po neúspešnom pokuse prijať v slovenskom parlamente zákon o podpore Eurovalu, čo bola jeho posledná politická misia pre západ (EÚ a USA), vykonávaná na Slovensku, rozhodol dobrovoľne odovzdať vládu Robertovi Ficovi, výmenou za prijatie zákona o Eurovale a prostredníctvom Sulíkovej naivity, položil vládu. Následne Fico voľby logicky vyhral, keďže babráci ako SaS a SDKU, sa vo voľbách prepadli a Fico tak mohol so svojím volebným výsledkom 44,42% voličských hlasov a 83 poslaneckých kresiel, zostaviť vládu sám.

Ďalší, s ktorými Kiskov nový politický projekt môže rozhodne počítať, sú ľudia ako: 

  1. Mikuláš Dzurinda
  2. Ivan Mikloš

Obaja spolu s Ivetou Radičovou, radili predčasom na Ukrajine, čím priamo či nepriamo, podporovali fašistický režim Petra Porošenka. Výsledok? Desaťtisíce mŕtvych Ukrajincov.

- Michal Havran, protestantský teológ, kresťanský kňaz s dvojitou vierou v Islam, ktorý sa podľa mojich informácií zviditeľňuje hlavne so záujmom vstupu do politiky. Havran je známy hlavne popieraním terorizmu z radov utečencov v Európe, napriek hrozným teroristickým činom, ktoré sa v Európe po nájazde utečencov z Blízkeho východu stali. Tiež označovaním nálepkou"Fašista," svojich budúcich politických súperov, ako napr. Richarda Sulíka. 

Ako dopadol na Slovensku posledný katolícky kňaz, všetci vieme. Odvisol na šibenici. Časť Slovenska tvrdí, že sa stal obeťou politickej vraždy a sprisahania. Bude teda Havran ďalšou obeťou politiky  ako Jozef Tiso? Pýtam sa, lebo jeho postoje sú naozaj radikálne a proti slovenské.

right"Zaujímavou" politickou stranou v minulosti bola napríklad aj Aliancia nového občana (ANO). Kormidloval ju bývalý majiteľ televízie Markíza Pavol Rusko. Do parlamentu sa dostala po voľbách v roku 2002 s počtom 8,01% hlasov a následne bola kľúčovou stranou, ktorá kreovala druhú vládu Mikuláša Dzurindu, pretože odmietla vládnuť so stranou SMER-SD, ktorá vtedy vyhrala voľby. Inými slovami, bola to "potkania strana" - morálnymi zásadami svojich poslancov veľmi podobná dnešnému politickému paškvilu - strane Sieť Radoslava Procházku a rovnako ako Procházkova Sieť, strana ANO aj dopadla. Bola zlikvidová za podpory jej politických partnerov SDKU, SMK a KDH a to skutočne zaujímavým spôsobom. Ruska vtedy zradili vlastní poslanci, ktorí vystúpili zo strany a  pravdepodobne za úplatu (viedlo sa vtedy vyšetrovanie z podozrenia kupovania poslancov a dodnes nie je objasnené), už ako nezávislí poslanci, naďalej podporovali vládu Mikuláša Dzurindu. Bola to jedna z vôbec najšokujúcejších politických formácii dodnes, spôsobom vládnutia oveľa šokujúcejšia ako Mečiarove vlády. Jeden z hlavných organizátorov zrady Pavla Ruska a ich strany ANO, bol novinár Ľubomír Lintner.

Tento človek v dnešnej dobe obhajuje Michala Havrana a doslova velebí treťosektorových  zahraničných agentov na Slovensku. Považuje tretí sektor za kľúčový pri tvorbe slovenskej politiky. Môžete dvakrát hádať, koho politickú formáciu dnes spolu s Michalom Havranom podporuje. 

Politické zrúdy! Tak by som nazvala týchto ľudí, pretože v minulosti sa postarali o politické neúspechy Slovenska, ktorých následky  nesieme dodnes a tieto zrúdy, sa dnes podľa mojich odhadov, budú opäť prostredníctvom novej formácie uchádzať o voličské hlasy v ďalších voľbách, pričom za hlavného politického nepriateľa považujú Róberta Fica s Marianom Kotlebom.

Viete si teda asi celkom jasne predstaviť, kam sa Slovensko posunie, keď sa títo ľudia dostanú opäť k moci.

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti