Zakladateľ Nočných vlkov Zaldostanov obvinil liberálne médiá z honu na čarodejnice

24.07.2018 | 14:52
  0
Projekt v obci Dolná Krupá nazval klubovňou, v ktorej má byť umiestnené aj Múzeum druhej svetovej vojny.

Šéf ruského motorkárskeho gangu Noční vlci Alexander Zaldostanov, ktorý sa netají svojim priateľstvom s Putinom, sa postavil za slovenskú pobočku, ktorá vyrástla neďaleko Trnavy. 

Na Facebooku zverejnil status, v ktorom hovorí o "rozsiahlej mediálnej štvanici, ktorú liberálne média zahájili proti tomuto jednoznačne pozitívnemu projektu."

Zakladateľ Nočných vlkov Zaldostanov, ktorého volajú tiež chirurg, vo svojom rozsiahlom statuse ďalej píše, že liberálne západné médiá sú "posadnuté rusofóbiou a infikované antisovietizmom. S hnevom a žltou penou okolo úst vykrikujú "všetko im vezmite a rozožeňte ich", aby v zárodku zastavili vznik tohto historického múzea, ktoré vzniká pod starostlivými rukami nadšencov pre históriu."  

Projekt neďaleko Trnavy v obci Dolná Krupá nazval "klubovňou", v ktorej má byť umiestnené Múzeum druhej svetovej vojny, výstava o histórii klubu či séria obrazov z bitky pri Stalingrade.  

Na snímkach, ktoré začali pred pár dňami kolovať na sociálnych sieťach, je vidno, že v areáli sú umiestnené obrnené vozidlá, tank a iná vojenská technika. Polícia na vlnu kritiky spôsobenú snímkami vojenskej techniky reagovala na svojom oficiálnom facebookovom účte. 

"Ide o pojazdné vozidlá, ktoré samozrejme nie sú streľbyschopné. Ako sme už viackrát zdôraznili, celú situáciu v súvislosti s týmto objektom monitorujeme a v prípade akéhokoľvek podozrenia na protiprávnu činnosť okamžite zasiahneme," píše v stanovisku polícia.

Zdroj: hnonline.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti