Vysokopostavení ľudia vo Washingtone konšpirovali v prospech Clintonovej

20.03.2018 | 12:30
  0
V programe americkej televízie Fox News to vyhlásil dlhoročný pracovník Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI).

Bývalý asistent riaditeľa FBI James Kallstrom vyhlásil, že neustále výmeny vysokopostavených predstaviteľov v rámci Trumpovej administratívy za posledný rok, súvisia so sprisahaním určitých kruhov vo Washingtone, v snahe pomôcť ochrániť Hillary Clintonovú pred obžalobou.

Moderátorka sa ho v programe americkej televízie Fox News najprv opýtala, či sa domnieva, že niekto v FBI riadi pracovníkov tejto vládnej agentúry, aby Clintonovej poskytovali nejakým spôsobom ochranu.

„Myslíte si, že niekto ich v rámci vedenia FBI a ministerstva spravodlivosti usmerňoval, alebo sami dospeli k záveru so zámerom zmeniť výsledok volieb?“ spýtala sa novinárka.

„Ja si myslím, že v priebehu posledného poldruha roka sme obdržali dostatok faktov o tom, že vysokopostavení ľudia vo vláde - a netýka sa to iba FBI …. títo vysokopostavení ľudia sa spisahali, aby Hillary Clintonová nebola obvinená,“ uviedol Kallstrom v televízii Fox News.

Kallstrom taktiež priznal, že uvedení ľudia v rámci bezpečnostnej štruktúry štátu mali vo svojej agende obvinovať Trumpa zo zodpovednosti za ovplyvňovanie amerických prezidentských volieb v roku 2016 Ruskom.

Exspolupracovník šéfa FBI zároveň priznal, že išlo o záložný plán v prípade volebnej prehry Hillary Clintonovej a dodal, že tento plán pokračuje aj naďalej.

Zdroj: washingtonexaminer.com

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti