Vlastizrada z prezidentského paláca?

21.04.2017 | 10:19
  0
Opozícia sa reálne zbláznila - Kollár nenávratne. Páchajú politickú sebevraždu.

Začnem slovami mladej redaktorky RTVS Hanzelovej, ktorá na svoj status v deň veľkého protikorupčného pochodu napísala:

"Veľký protikorupčný pochod zatiaľ pomohol najviac Tescu. Pršiplášte som kupila posledné, dáždniky už skoro nie sú."

Snaha členov nebezpečného Sorosovho tretieho sektoru ospravedlniť neúspešný pokus o slovenský Majdan graduje. Tento pokus o farebnú revolúciu na Slovensku, ktorú prišiel do Bratislavy dokumentovať aj známy americký novinár z New York Times Rick Lyman, mapujúci všetky Sorosove prevraty v Európe, dopadol oveľa väčším fiaskom, aké sa očakávalo. Na proteste sa zhromaždila necelá jedna tisícina slovenského národa (približne tritisíc ľudí) a zvyšných 99,9% Slovákov, túto politickú manifestačnú pedofíliu konanú na študentoch, odignorovala. Bol to politický podvod, nie protikorupčný pochod.

Napriek tomu sa v radoch opozičných politikov našli šialenci, ktorí tvrdia, že protest bol nesmierne úspešný. A toto sú tie dôvody, prečo ľudia ako ja, prestávajú veriť zákonom logiky. Chovanie politikov totiž začalo byť nelogické. Ono, vladári vždy boli čudní týpci, ale nikdy nevzali pred národom do ruky kravské lajno, zodvihli ho pred národom do výšky očí a tvrdili, že v ruke držia diamant. To skôr naopak.

Kráľovi raz nedali šaty a tvrdili, že sú neviditeľné. A kráľ bol nahý. No proste, mám zásadný problém s tým, ako mohol byť protest úspešný, keď jediná požiadavka protestu nebola naplnená?

leftCitujem podporovateľa korupčného tretieho sektoru, poslanca NR SR Ľubomíra Galka:
"Naplno bola odhalená spolupráca a kooperácia strany ĽSNS a korupčného Smeru (pri odmietaní protestu - poznámka autorky). Oni sa navzájom potrebujú, sú to skrytí partneri. Práve preto predstavitelia prvej zmienenej strany a ich najtvrdšie jadro priaznivcov odhováralo ľudí od účasti na protikorupčnom proteste a vymýšľalo blbosti a konšpirácie.

Hanba im! Za to, že chceli špiniť mladých ľudí, ktorí sa rozhodli zabojovať proti korupcii. Našťastie im ich nečisté zámery nevyšli a akcia bola jednoznačne úspešná", koniec citátu.

Nie som si istá, či sa poslanec Galko z toho neúspechu reálne zbláznil, keď takto sebevražebne, v priamom prenose klame, lebo všetci tí Slováci, ktorí ešte z politikov ako Galko nezošaleli, si pamätajú, že len pred pár mesiacmi, práve poslanci strany SaS - konkrétne aj Galko, podporili spolu so stranou Smer-SD, v parlamente protiústavný totalitný zákon. Na základe tohto zákona, začala NAKA prenasledovať roduverných Slovákov, práve z prostredia členov a sympatizantov ĽSNS a trestať občanov za zverejnené názory. Tak o akej spolupráci ĽSNS a SMER-u to píše v svojom statuse?

Pýtam sa, lebo to pripomína skôr denník blázna, nie sieťový status politika.

rightĎalší politický sebevrah a podporovateľ Sorosovho štátneho prevratu na Slovensku je Boris Kollár. Dvakrát po sebe na svojom statuse zverejnil video, kde hrubo - arogantne napadol občanov, ktorí sa slobodne na protikorupčnom proteste odmietli zúčastniť - bojkotovali ho a nazval ich "užitočnými idiotmi". Niektoré alternatívne médiá si to všimli a Kollárovi porušovanie ľudských práv vyčítali, načo Kollár reagoval práve v druhom videu, kde opätovne použil hrubú aroganciu a občanov, ktorí protest bojkotovali a iných od protestu odhovárali, nazval opäť užitočnými idiotmi. Svoje vulgarizmy, na zvýraznenie svojej nadradenosti a politickej neohrozenosti, dokonca viackrát zopakoval. Pripomínal týmto výstupom správanie sa niektorých mafiánov z obdobia Mečiara. Napríklad jeho priateľa Petra Stenhübela, ktorý bol arogantný lúzer kolosálnych rozmerov.

Vo videu ale ľuďom vysvetľoval, že on - ako politik, používa zdravý rozum. A opäť sme pri tom kravskom lajne zdvihnutom vo výške očí.

V závere druhého videa tiež prehlásil, že osoby, ktoré sa protestu zúčastnili, sú roduverní Slováci, čo je a teraz mi prosím opäť odpustite hrubosť - sprostá lož a manipulatívne vyjadrenie. Protestu sa totiž zúčastnili prevažne mladí, nevyprofilovaní ľudia, ktorí o vernosti k slovanskému rodu nevedia takmer nič - naopak, často ho odmietajú a tvrdia, že Slovanmi nie sú. Stačí pozorne čítať  statusy protestujúcich na sociálnej sieti. Tiež sa ho zúčastnilo množstvo kontroverzných osôb podporujúcich cenzúru médii, odnárodnenie Slovenska, utečeneckú krízu a hanobenia národných symbolov, za všetkých uvediem príklad Juraja Smatanu, či Jána Budaja, alebo členovia radikálneho militantného zoskupenia Antifa, podporovaného tretím sektorom a veľa iných, proti národne orientovaných osobností spochybňujúcich štátnosť Slovenska a bojujúcich proti roduvernosti.  Roduverní Slováci sú predsa zastúpení v Matici slovenskej a tá, protest nikdy nepodporila. Naopak, redaktori Slovenských národných novín, patriacich do portfólia Matice slovenskej sa vyjadrovali k pochodu a spoločenským udalostiam posledných dní záporne. Dokonca matičný novinár Štefan Lauko, nepriamo označil niektoré spoločenské udalosti za farebnú revolúciu. 90% národa teda vidí v spoločenskom dianí pokus o štátny prevrat, iba jeho kreatóri vyhlasujú opak - že sme "užitoční idioti" a nevidíme veci reálne.

Je zaujímavé sledovať, ako sa ľudia ako Kollár, Matovič, Sulík a im podobní, výmenou za podporu Sorosovho tretieho sektora, politicky odrovnávajú.

Je až neobyčajne citeľné, že nemajú reálnu politickú moc, podporenú občanmi. Rozohrali preto politický vabank, pričom vsadili na najvplyvnejšiu politickú stranu na Slovensku - Sorosov tretí sektor, ktorý vychováva a dosadzuje svojich politikov do rôznych politických strán a tieto strany následne zneužíva na odstraňovanie svojich politických oponentov cez farebné revolúcie, ktoré nútia vlády, alebo časti vlád, rezignovať na svoje politické funkcie.

Kollárova zainteresovanosť na podpore Sorosovho tretieho sektoru je preto značná.

Ťažisko problému nadmernej manipulácie obyvateľstva Slovenska opozičnými politikmi, ktorej sme dnes svedkami, je neschopnosť opozície legitímne donútiť vládu Roberta Fica rezignovať už druhé volebné obdobie. Preto sa opozícia uchyľuje k spolupráci s cudzou mocnosťou a vytvára vlastizradný nátlak na legitímnu slovenskú vládu.

Najvážnejší problém je, že opozičná optika, ktorou zástupcovia strán Sme rodina, SaS a OľaNO, vidia v rozvratnom konaní správnosť. Pučizmus je totiž postavený na nedemokratických princípoch. Násilné zvrhnutie vlády je totiž praktika, po ktorej v spoločnostiach vznikajú nepokoje a zomierajú tisícky ľudí - viď Ukrajina.

Kollárov názor z videa, kde tvrdil, že Majdan na Slovensku vzniknúť nemôže, pretože Slovensko je v NATO, je opäť hrubo manipulačný. Princíp vzniku Majdanu, je totiž násilie zo strany obyvateľstva na legitímnu vládu, čo by na Slovensku rozhodne NATO neriešila. Bol by to totiž vnútorný konflikt a riešila by ho slovenská polícia. A práve pri stretoch s policajtmi, by mohli zomierať ľudia.

Politici ako Kollár či Galko, nás teda nepochybne vystavujú hrozbe vzniku občianskej vojny, aká vznikla na Ukrajine, kde tiež iba hŕstka opozičných politikov podporených Sorosom, zlikvidovala vládu.

To, že protikorupčný pochod podporený tretím sektorom bol podvod, dokumentujú hlavne súvislosti, za akých sú financované organizácie tretieho sektoru, ktorý na Slovensku tento pochod zneužil na odvolanie členov legitímnej slovenskej vlády.

leftSorosov  tretí sektor, totiž nikdy v žiadnej krajine reálne s korupciou nebojoval. Ani nemohol, pretože je spolufinancovaný spoločnosťami ako Bayer, GSK, či PFIZER, ktoré sú známe svojimi korupčnými megakauzami z minulosti. Za všetky jeden príklad. Spoločnosť Bayer bola v minulosti usvedčená z megakorupcie a zaplatila pokutu vo výške troch miliárd amerických dolárov. Myslieť si teda, že tretí sektor, ktorý platia najväčší korupčníci na svete, práve na Slovensku - v bašte korupcie, s ňou bojuje cez podporu študentského protestu, je skôr zlým vtipom opozičných bláznov ako realitou. Tí blázni sú však spoločensky veľmi nebezpeční.

Keby na Slovensku opoziční pučisti z tretieho sektoru podporení prezidentom Kiskom, slovenskými hercami a osobnosťami ako Kramár a spol., nepripravovali štátny prevrat, nikdy by film Únos nevznikol a nebol použitý na vyburcovanie národa na zrušenie Mečiarovych amnestií.

Celé rušenie amnestií, film Únos, či protikorupčný podvod, je nástroj na vyvinutie tlaku na vládu, ktorá sa mala vzdať svojho mandátu.

Preto minimálne hlavný organizátori tohoto puču, Kollár, Kiska, Budaj, Matovič, Kramár a ostatní, by mali byť postavení pred vyšetrovateľa pre závažné podozrenie, za vlastizradu s pomocou cudzej mocnosti.

V hľadáčiku SIS a Polície, by malo byť tiež vedenie RTVS a zástupcovia niektorých mainstreamových médii, ktoré štátny prevrat na Slovensku mediálne kryjú. To, čo sa deje dnes napríklad v RTVS, je totiž skôr poľovačka na nepohodlných politikov, nie objektívna informovanosť verejnosti. O nutnosti zmeny vedenia RTVS nemôže byť teda vedená žiadna polemika. Je totiž absolútne nepostrádateľná.

Najpodstatnejšia a úplne nevyhnutná zmena v politike, sa ale musí udiať v najbližších prezidentských voľbách. Prezident Kiska, totiž toto pučistické opozičné zoskupenie cez jeho podporu nepriamo kryje - ak ho nekreoval on sám, čo neviem (zatiaľ) ani potvrdiť, ani vyvrátiť. Bolo by to však minimálne logické, pretože nadmerná náklonnosť prezidenta k tretiemu sektoru je všetkým známa. Tiež jeho sústavné, až chronické porušovanie zákonov a pravidiel. Jeho stretávanie sa s pučistami a podpora všetkých nástrojov štátneho prevratu opozície vrátane vytvárania nebezpečného nátlaku na vládu, na je naozaj čudná. Všetko má totiž svoje hranice - aj legálnosť politického tlaku na vládu a hranice toho nášho, boli už niekoľkonásobne prekročené. 

Preto by malo začať prebiehať vyšetrovanie aj samotného prezidenta. Vyšetrovanie by rozhodne vnieslo do veci viac svetla, pretože podozrenie, že máme čo dočinenia s vlastizradou priamo z prezidentského paláca je natoľko škandalózne, že stojí na pokraji zrútenia sa Slovenskej republiky ako právneho a spoločenského celku. 

Je vždy lepšie strčiť do basy pár politikov, ako by mal začať krvácať národ.

Katalin Tara


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti