VIDEO: USA zverejnili ďalšie zábery stretnutia amerických pilotov s UFO

13.03.2018 | 10:41
  0
Incident sa odohral ešte v roku 2015.

Súkromná vedecká a bádateľská organizácia To the Stars Academy of Arts and Science (TTSA) zverejnila odtajnené zábery pilotov amerického vojenského námorníctva, ktorí boli ohromení stretnutím s tajomným lietajúcim objektom.

Piloti zaregistrovali na východnom pobreží Spojených štátov UFO, ktoré sa pohybovalo vysokou rýchlosťou nad oceánom.

Na videu počuť vetu: „Čo za vec to preboha je? O môj bože, chlapče. Pozri ako to letí.“

Organizácii To the Stars Academy of Arts and Science šéfuje poradca americkej vesmírnej agentúre NASA a amerického ministerstva obrany Dr. Hal Puthoff a bývalý príslušník CIA James Semivan.

Incident s UFO, ktorého svedkami boli armádny piloti sa podľa TTSA odohral na východnom pobreží v roku 2015. Konkrétny dátum, miesto a ďalšie informácie odstránilo ešte pred zverejnením videa ministerstvo obrany.

Neidentifikovaný objekt bol zachytený infračervenou kamerou na palube stíhačky F / A-18 Super Hornet. Zo záberov vyplýva, že predmet nemá žiadne krídla ani chvost, čo podľa TSSA vylučuje možnosť, že to bola raketa.

V decembri 2017 americké ministerstvo obrany potvrdilo, že v rokoch 2007 až 2012 vyčlenilo ročne 22 miliónov dolárov na preverovanie správ o UFO. Tento program v roku 2007 inicioval bývalý americký senátor Harry Reid.

K tejto téme sa v decembri minulého roku vyjadril aj David Fravor - ďalší pilot amerického námorníctva, ktorý v rozhovore pre Washington Post vyhlásil, že v novembri roku 2004 počas rutinnej trénigovej misie na pobreží Tichého oceánu medzi San Diegom a mexickým mestom Ensenada, bol svedkom stretnutia s UFO.

Bližšie k tejto téme v článku InfoVojny: Odhalenie o UFO naberá na obrátkach: Námorný pilot vydal svoje svedectvo, ktoré potvrdil aj Pentagon

Zdroj: rt.com

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti