VIDEO: Sýrsky chlapec hovorí pravdu o zinscenovanom videu z produkcie Bielych heliem

23.04.2018 | 15:00
  0
11-ročný chlapec vo svojom svedectve pre ruskú televíziu potvrdil, že údajný chemický útok v meste Dúmá bola operácia pod falošnou vlajkou.

Ruský televízny kanál Rossija 24 zverejnil 18. apríla exkluzívny rozhovor s chlapcom, ktorý sa zúčastnil nakrúcania falošného videa zo strany organizácie Biele helmy, ktoré je dôkazom toho, že údajný chemický útok v sýrskom meste Dúmá bola operácia pod falošnou vlajkou.

Hassan Diab v interview povedal, že on a jeho matka počuli na ulici krik od ľudí, ktorí všetkých vyzývali aby išli do nemocnice. Po vstupe do kliniky ho neznáme osoby chytili a začali polievať vodou.

* České titulky zapnete tlačidlom "CC" v lište videa.

Jeho otec uviedol, že po oznámení, že syn sa nachádza v nemocnici, utekal okamžite z práce za ním. Ako vyhlásil, svoju rodiny našiel v dobrom zdravotnom stave. Podľa jeho vyjadrenia militanti dali všetkým účastníkom filmovania potraviny - datle, sušienky, ryžu a potom ich prepustili.

Biele helmy sú sýrskou mimovládna organizáciou, ktorá je financovaná niekoľkými západnými štátmi. Mimovládka je spájaná zo spolupráce s teroristami, ako aj zo zinscenovania a filmovania chemických útokov pod falošnou vlajkou.

Zdroj: veteranstoday.com


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti