VIDEO: Pellegrini zabával na Kiskov účet svojich ministrov. V.L.A.S.T.I.Z.R.A.D.C.A a Laššáková bude výkričník, lebo na ňu nevyšlo písmeno

15.06.2018 | 11:10
  0
Predseda vlády zabudol, že má zapnutý mikrofón.

Prezident Andrej Kiska v stredu v parlamente hovoril o stave republiky. Na premiérovi, vláde a polícii nenechal ani nitku suchú. Jeho prejav však po pár minútach prerušil predseda parlamentu Andrej Danko.

Kotlebovi poslanci totiž držali v rukách písmenkách, z ktorých vytvorili takmer bezchybné slovo VLASTIZRADCA. Danko ich za používanie vizuálnych pomôcok vylúčil zo sály a prerušil schôdzu. Premiér Peter Pellegrini sa tak mal čas porozprávať so svojimi kolegami, ktorí však zabudli, že majú zapnuté mikrofóny...

Počas nútenej prestávky sa premiér Peter Pellegrini rozprával so svojimi kolegami Gabrielou Matečnou, Arpádom Érsekom, Richardom Rašim, Petrom Kažimírom a Jánom Richterom. Kamarátsky sa privítali a srandovali. Zabudli však, že majú zapnuté mikrofóny a tak bolo všetko počuť.

Napriek tomu, že Andrej Danko prerušil Kiskov prejav z úcty k prezidentovi, premiér Slovenskej republiky aj s Gabrielou Matečnou "srandovali" o tom, že si po prestávke zoberú "nejaké transparenty".

"Len neviem, či nám to vyjde. V, L, A, S, T, I, Z RADCA. A Laššáková bude držať výkričník, na ňu nevyšlo písmeno," počuť premiéra na videu. So smiechom sa k nemu pridáva aj Matečná. "Áno, dajme tam výkričník," prikyvuje. Vtedy ale premiérovi dôjde, že ich je počuť a je po srande.

Podobné prípady sa stali aj Ivanovi Gašparovičovi, ktorý nazval nebohého Michala Kováča "starým ch*jom" a keď Harabin povedal Danielovi Lipšicovi "Pôjdeš do basy, ty hajz*l".

Zdroj: topky.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti