VIDEO: Nová reklama na vodku rozzúrila mnohých Slovákov

19.09.2018 | 12:45
  0
Na Facebooku sa hneď objavil príspevok, ktorý kritizuje najnovší počin Absolutu.

Absolut najnovšie prišiel s reklamou na vodku, ktorá rozdelila ľudí na dva tábory kvôli svojej kontroverznosti. V úvode zaznieva hlas, ktorý spieva “Slovenské mamičky, pekné dcéry máte”. Počas celej reklamy sa zozadu pozeráme na Slovenku s partou na hlave, ktorá je súčasťou tradičného slovenského kroja!
 
Dievčina prichádza na diskotéku na Orave, kde slovenskú ľudovku vystrieda súčasná moderná hudba. Počas celého videa ju ale vidíme len od chrbta, no na konci sa otočí a povie: “Som Natalie, a aj ja som Slovenka. Slovensko už dávno žije všetkými farbami, tak sa vykašli na predsudky. Poď žiť, nechaj žiť!” 

A práve hlavná aktérka reklamy sa postarala o negatívne reakcie Slovákov. Natalie je totiž černoška žijúca na Slovensku. Na Facebooku sa hneď objavil príspevok, ktorý kritizuje najnovší počin Absolutu.

 

Absolut chce touto reklamnou kampaňou bojovať proti rasizmu a neznášanlivosti a zároveň chce podporiť tému tolerancie a ľudskosti nielen na Slovensku, ale aj vo svete. “Sme presvedčení, že pestrosť a rôznofarebnosť nám všetkým pristane. Sme tiež presvedčení, že v dnešnej dobe je dôležité tieto pozitívne signály šíriť do spoločnosti a vytvárať dialóg, vďaka ktorému sa vieme pochopiť,” uviedli na svojej facebookovej stránke. Čo si o tejto reklame myslíte vy?

Zdroj: funmagazin.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti