VIDEO: Mečiarove amnestie a cenzúra: Markíza zakázala Harabina

22.03.2017 | 11:12
  0
TV Markíza rozhovor s Harabinom zakázala odvysielať. Tu je pár fragmentov, ktoré vznik interview zachytili.

Štefan Harabin na Facebooku uviedol:

Vážení priaznivci ešte minulý týždeň pre televíziu Markíza som vo vestibule Octopus poskytol analytické vyjadrenie k právnej nemožnosti zrušiť akúkoľvek amnestiu. Existujú na to aj viacerí svedkovia, ktorí celý rozhovor z miesta môjho bydliska so záujmom sledovali a samí si ho natáčali. 

Markíza potom následne celý týždeň robila agresívnu upútavku na mimoriadnu reláciu v nedeľu, 19. marca 2017 o 13 hodine, práve predovšetkým na podklade môjho rigorózne striktného stanoviská, súladného s Ústavou o nezrušiteľnosti amnestie a o právnom idiotizme všetkých pozitívnych navrhovateľov v tomto smere, hlavne Budaja a Fica.

Mnohí ste sa tešili minimálne na moje vyjadrenie v už naznačenom smere. 

Aj na moje veľké prekvapenie ste i Vy samí zistili, že kým je riadená Markíza (Šoroš a spol), keď sa prekvapivo začala báť pravdivého vyjadrenia Harabina o neústavnosti zrušenia amnestie nielen Mečiara, ale aj Kováča, Havla, Benešových dekrétov, ale aj zrušenia rozsudku smrti obesením Jánošíka, ktorého uznáva Fico (ako národného hrdinu, ale Fico iba populisticky ako vždy a vo všetkom a len na oko).

Komu slúži Markíza? Slovenskej verejnosti, slovenskému národu?

Som presvedčený, že Fico po 22-ročnom tvrdošijnom právnickom presvedčení o nezrušiteľnosti akejkoľvek amnestie, napokon vypracuje i návrh zákona o zrušení trestu smrti Jánošíkovi, ktorý si to určite zaslúži z humánneho hľadiska oveľa skôr ako Kováčov syn. A odškodníme potom i jeho potomkov. V tejto spojitosti navyše treba upozorniť, že Fico má v kancelárii veľký obraz Jánošíka, takže má na to i osobný motív.


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti