VIDEO: Kiskov ďalší trapas a reakcie Slovákov a Kotlebu na kozu v Prezidentskom paláci

04.12.2018 | 13:41
  0
Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska sa opätovne prerátal

Reakcie ľudí na internete dokazujú, že veľkú časť slovenskej verejnosti poriadne rozhneval, keď chcel zaujať svojou netradičnou návštevou v prezidentskom paláci. Čo je pre väčšinu slovenských občanov takmer nemožné, dovolil prezident koze. Mnohí z ľudí považujú návštevu kozy v prezidentskom paláci za nedôstojné a neprijateľné správanie.

Koza Božka, ktorá je maskot kampane Človek v ohrození dostala visačku prezidentskej návštevy a prešla cez detektor kovov, aby sa napokon dočkala aj osobného prijatia a pohostenia z rúk prezidenta Andreja Kisku.

Mnohí z ľudia sú z prezidentovho konania znechutení, iní to považujú za trápne divadlo čo dali aj patrične najavo v najrôznejších diskusných príspevkoch.

V tejto súvislosti vám ponúkame niektoré zo zaujímavých a vtipných reakcií ľudí:

Každý ďaľší, čo bude prijatý Kiskom v prezidentskom paláci sa dostane hodnotovo na úroveň zvieraťa. Zúfalci robia zúfalosti, aj keď majú okolo seba stádo poradcov.

Nielen počas ruje, keď je vzrušená, ale i vtedy, keď je rozrušená, čo bol asi tento prípad. Koza v ruji však nenastavuje pysk, ale pysky. Koza zjavne nebola schopná vyhodnotiť prejavy osoby, kvočiacej pred ňou. Asi si kládla otázku: "Je to cap, alebo hňup ?"

Kiska prijal v prezidentskom paláci kozu a požiadal ju o ruku. A prijal aj čierna bača aby mu ukázal ako so svojou nevestou prežiť svadobnú noc :-)

Po nekrofilovi Makarónovi a lenivej klamárke Hedvige čo nechcela ísť na skúšku prijal kozu. Čo bude nasledovať? Ani si to nechcem predstaviť. Už aby bol marec.

Týmto počinom Kiska vstúpil do dejín. Z tej kozy by mal urobiť šéfku svojich poradcov 
a fraška by bola dokonalá ...

Koza nechcela veriť, tak sa išla presvedčiť na vlastné oči, čo to za magora okupuje prezidentský palác...

Dať prednosť koze pred zástupcami strany, ktorú volilo takmer 210 tisíc občanov štátu, v ktorom sa tento šašek hrá na prezidenta, tiež o niečom nasvedčuje!

Ozvali sa aj Kotlebovci

Na nezvyčajnú situáciu v prezidentskom paláci zareagoval aj Marián Kotleba, ktorý v tejto súvislosti uverejnil video s nasledujúcim stanoviskom:

"Kiska prijal kozu ako oficiálnu návštevu. Zdehonestoval funkciu prezidenta a zosmiešnil tak celé Slovensko. Keď prezident Slovenskej republiky víta v paláci kozu, tak nečudo, že potom to na Slovensku vyzerá tak, ako to vyzerá. Andrej Kiska týmto činom opäť jasne dokázal, za čo považuje Slovensko a Slovákov."

Marian Kotleba: Kiska z prezidentského paláca spravil maštaľ

Zdroj: prehladsprav.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti