VIDEO: Bol Juncker na summite opitý? Takmer padol z pódia, museli ho podopierať štátnici

13.07.2018 | 10:45
  0
Jean-Claude Juncker tvrdí, že jeho neistá chôdza je dôsledkom jeho problémov s chrbtom.

Summit NATO je náročnou záležitosťou pre všetkých jeho účastníkov. Rozprávať by o tom mohol aj Jean-Claude Juncker. Predsedu Európskej komisie, ktorý je známy vrelým vzťahom k alkoholu, kamery zachytili pri neistej chôdzi, keď ho museli podopierať ostatní štátnici. Juncker uviedol, že trpí bolesťami chrbta.

Jeden z hlavných predstaviteľov Európskej únie mal v stredu problémy predovšetkým pri výstupe na pódium, z ktorého prítomní štátnici sledovali umelecké vystúpenia, a následnom odchode na slávnostnú večeru. Motal sa pri chôdzi a nakoniec ho museli podopierať okrem iného prezidenti Fínska a Ukrajiny, napísala agentúra AP.

Pomocnú ruku ponúkol tiež holandský premiér Mark Rutto. "Pokiaľ viem, tak nemá žiadne vážne zdravotné problémy, ale už nejakú dobu ho trápia problémy s chrbtom," uviedol.

Juncker povedal, že ho trápi zápal sedacieho nervu a bolesti v krížoch, ktoré občas ovplyvňujú jeho pohyby.

Portugalský premiér Antonio Costa vo štvrtok povedal, že Juncker sa na bolesti chrbta skutočne sťažoval. Z videozáznamu táto skutočnosť nie je zrejmá, predseda Komisie sa na ňom srdečne zdraví s ďalšími účastníkmi summitu.

Zdroj: hnonline.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti