Turecká univerzita bude pripravovať svojich študentov na prvý kontakt

28.11.2017 | 13:46
  0
Tazelenme Üniversitesi tvrdí, že čoskoro nastane kontakt medzi našou planétou a civilizáciami vo vesmíre. Píše o tom americký časopis Newsweek.

Turecká univerzita Tazelenme Üniversitesi vo svojom učebnom pláne predstavila nový predmet s názvom "Ufológia a exopolitika". Tlačová agentúra Dogan uviedla, že účelom predmetu je pripraviť študentov na možnosť mimozemského kontaktu.

"Domnievame sa, že predstavitelia nášho sveta a mimozemské civilizácie čoskoro oficiálne uskutočnia vzájomný kontakt. Myslíme si, že pôjde o otvorený a zároveň masový kontakt," povedal pre agentúru Dogan Erhan Kolbaşi, ktorý bude uvedený predmet vyučovať. V tejto súvislosti zdôraznil, že "pôjde o najväčšiu zmenu v histórii nášho sveta".

 


Americký mainstreamový týždenník Newsweek vo svojom článku uviedol, že úlohou kurzu "Ufológie a exopolitiky" nebude len zameranie sa na praktické prípravy a galaktickú diplomaciu, ale aj na zatajovanú históriu súvisiacu s kontaktom s ľudmi z iných planét. Kolbaşi očakáva, že kontakt nastane počas najbližších 15 rokov. Taktiež poznamenal, že mimozemské civilizácie už Zem navštívili. Technológie ako napríklad optické vlákna, mikročipy a prístroje na nočné videnie boli podľa jeho slov vyvinuté vďaka informáciám zhromaždených z miest havárií mimozemských dopravných prostriedkov. Turecký akademik tvrdí, že informácie o tomto druhu mimozemskej aktivity potláča skupina známa pod označením MJ-12 (Majestic-12).

Časopis Newsweek vo svojom článku z 27. novembra pripomína, že Kolbaşi je druhým mužom výskumného centra - Sirius UFO Space Sciences Research Center v tureckom Istanbule.

Majestic 12 je podľa amerického magazínu rozsiahla tajná organizácia vytvorená bývalým americkým prezidentom Harrym Trumanom. Jej zámerom bolo zaoberať sa a pred verejnosťou udržiavať v tajnosti informácie o kontakte s mimozemskými civilizáciami. A to aj takým spôsobom, že ľudia ktorí by o uvedených záležitostiach vedeli príliš veľa, by mohli byť na príkaz MJ-12 zabití.

Novinár, ktorý na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciam predtým požiadal o relevantné dokumenty vzťahujúce sa k Majestic-12 pre The Huffington Post uviedol, že zatiaľ čo skutočná pravda nie je jasná, mnoho tvrdení o skupine bolo založených na dezinformáciach. Keď predmetnú záležitosť vyšetrovala americká FBI, Úrad špeciálneho vyšetrovania Spojených štátov v rámci vzdušných síl jej agentom tvrdil, že chýry o MJ-12 sú falošné.

"V roku 1988 dostali dva úrady americkej FBI dokument pod názvom "Operácia Majestic-12", o ktorom bolo zmienené, že je prísne tajným vládnym dokumentom," uvádza sa na internetovej stánke FBI. Podľa týchto informácii bola obsahom dokumentu zmienka o brígingu vtedajšieho prezidenta Eisenhowera ohľadne reverzného inžinieringu mimozemského stroja a následné utajenie tejto udalosti pred zrakmi verejnosti. Vyšetrovanie amerických vzdušných síl označilo materiál "Operácia Majestic-12" ako falošný.

Zdroj: newsweek.com

Poznámka: Je dôležité poznamenať, že podľa viacerých zainteresovaných ľudí, Úrad špeciálneho vyšetrovania Spojených štátov v rámci vzdušných síl (United States Air Force Office of Special Investigations) vykonáva svoju činnosť pod priamym vplyvom MJ-12.


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti