Toto mi robí InfoVojna naschvál

17.05.2017 | 05:33
  0
...a keďže som vzťahovačná, prišla som na to, že v InfoVojne ma neznášajú.

Včera som si trochu prispala. Ranný rituál začína samozrejme kávou na terase, čo je honosný názov pre balkón. Telefón v ruke nesmie chýbať. Takto vyzbrojená som sa uvelebila na čerstvom vzduchu. Otvorila som si stránku Infovojny..... a skoro ma naplo!

Neviem, kde na tie fotky InfoVojna chodí, ale pozerať sa ráno na fotografiu, kde je zobrazený Béla Bugár, to dá zabrať na lačný žalúdok!

Ten pán a tým myslím teraz Bélu Bugára, je dehonestáciou celého SLOVENSKÉHO parlamentu, SLOVENSKEJ republiky a vlastne všetkého, čo je SLOVENSKÉ!!! Toto je fakt, o tomto sa nediskutuje! Aby niekto žijúci na Slovensku tento jazyk neovládal?!?!?!?! Tak na TOTO, Vážení, nie je ospravedlnenie! V diskusnej relácii odvysielanej na TA3 ho Vladimír Mečiar doslova a do písmena „zotrel“! Asi si v ten deň pán Bugár vytiahol tú najkratšiu zápalku a čeliť mu musel on, ale ani to ho neospravedlňuje za jeho chabý prejav a absolútnu nepripravenosť. Strach sa prejavuje u každého inak, ale na ňom to bolo evidentné.

Áno, už to vie asi každý, kto číta moje príspevky, volila som SNS. Ale včerajšie video a tlačovka, v ktorej vystupoval pán Bugár, to bolo silné „kafe“. Jeho vety nedávali zmysel a ak nejaký, tak len ten, že nás, voličov, občanov Slovenskej republiky, má celý parlament za stádo, ktoré nerozmýšľa. Dehonestácia ľudu v plnej paráde! Ďakujem pekne!!!

A oportunizmus tohto pána je neuveriteľný! Ale čo sa čudujem! Veď eurofondy, cca 20 miliárd eur, Vážení, EUR, nie pesos, bude plynúť len do roku 2020! Toľko k tomu, prečo táto vláda neodstúpi!

Keďže som ale vzťahovačná a všetko beriem osobne, poobede MI kolaps spôsobila InfoVojna článkom o občianskom združení „Nová generácia“, ktorá má za cieľ zrušenie amnestií. Vraj:

„Občania môžu poslať Ústavnému súdu SR odkaz týkajúci sa procesu zrušenia Mečiarových amnestií.“

Krása!

Nie je možné, aby boli takto nadupaní! Trestný zákon majú celkom pekne naštudovaný! Toto podnecovanie, čo teda Trestný zákon klasifikuje nasledovne

§ 337 „Kto verejne podnecuje na trestný čin, alebo verejne vyzýva na hromadné neplnenie dôležitej povinnosti uloženej zákonom, alebo na jeho základe, alebo na závažné porušovanie verejného poriadku, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky,“

nie je možné klasifikovať ako trestný čin, ani keby som veľmi chcela! A to teda chcem, verte mi!

Pohľadnice sú tiež úplne špičková a novodobá forma „teroru“ a ovplyvňovania, ale neporušuje doslovné znenie § 78 zákona č. 38/1993 Zb. o organizácii Ústavného súdu SR, o konaní pred ním a o postavení jeho sudcov:

„V čase, keď Ústavný súd zasadá, je zakázané zhromažďovanie občanov za účelom pôsobenia na jeho rozhodovanie, a to v okruhu 50 m od budovy Ústavného súdu alebo miesta, kde Ústavný súd pojednáva.“

Zhromažďovanie občanov a zhromažďovanie pohľadníc nie je to isté. Podľa jazykového, gramatického výkladu určite nie! Ten je pre naše súdy, žiaľ, charakteristický.

Lenže súdy poznajú aj iné výkladové metódy! 

Členovia tohto združenia sa tvária veľmi sofistikovane, erudovane a sčítane, ale osobne pochybujem o tom, že vôbec vedia čítať!

Ústava SR vo svojom čl. 124 hovorí nasledovné:

„Ústavný súd Slovenskej republiky je nezávislým súdnym orgánom ochrany ústavnosti.“

Slovo „nezávislý“ znamená slobodný, ničím neovplyvniteľný. Tak na čo tie pohľadnice? 

Už viem!

Keď prišli na trh telefóny iPhone 5 s možnosťou uzamknúť si tento telefón pomocou odtlačkov prsta, všetci z toho boli natešení. Gratulujem! Najjednoduchší spôsob ako doplniť databázu! Polícia ešte nemala všetky odtlačky! 

Predseda tohto združenia Tomáš Smutný sa vyjadril, že odkaz možno zaslať aj prostredníctvom pohľadnice s predtlačenou adresou súdu, ktoré plánuje občianskej združenie rozdávať v uliciach. Takže aj oni si robia databázu. 

Ale kľudne tam všetci posielajte pohľadnice, svoje emailové adresy, a asi najjednoduchšie bude, keď im rovno pošlete rodný list, Vážení!!!

Čo mne, vlastne mojej „parte“ v tomto celom chaose chýba, je vystúpenie ministerky Žitňanskej s odsúdením tejto akcie, ktorá má ovplyvniť Ústavný súd. Skúste Vy, Vážení, posielať pohľadnice súdu, ktorý bude prejednávať vašu občianskoprávnu žalobu!

Ale ako vo väčšine prípadov, aj tento článok by som rada uzavrela otázkou:

KTO TOTO CELÉ PLATÍ??????

Judita L. 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti