Ten pocit, keď čelíš obvineniu z korupcie a ešte sa hráš na obeť. Čisté psycho!

14.11.2018 | 13:26
  0
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha (Smer-SD) verí, že polícia sa nezľakne mediálnych útokov v prípade vyšetrovania organizátorov protestov, aj keby na konci tejto zločineckej schémy objavili samého prezidenta.

NEDOTKNUTEĽNÍ?

Šeliga a Farská čelia vážnym obvineniam a vyšetruje ich polícia. Namiesto toho, aby rešpektovali orgány činné v trestnom konaní a slušne si počkali na výsledky vyšetrovania, ako každý občan, oni okolo seba prskajú, vyplakávajú a zase spochybňujú štát. Ako vždy. To je už fakt choré.

Takúto drzosť snáď nemá ani Bašternák a Kočner. Keď sa došlo na ich podvody, nevyhovárali sa na štát, na šikanu, na políciu. Jednoducho sklapli. Ale táto banda Kiskových pubertiakov sa tvári, že sú nedotknuteľní. A zase spriadajú nejakú detinskú konšpiráciu o tom, ako ich niekto zastrašuje. Paranoja. Obyčajná paranoja.

TROCHU REŠPEKTU K POLÍCII, ŠTENCE!

Pánabeka – jasné, decká. Celý svet sa točí okolo vás. A všetci vás len šikanujú a zastrašujú. A sledujú. Úplné hordy policajtov a tajných služieb. Všetkých na svete zaujímajú len nejaké stupídne decká.

Namiesto toho, aby ste sa poďakovali polícii za to, že chytili vrahov Kuciaka, kým vy ste tu akurát tak rozoštvávali Slovensko, tak ešte ďalej idete kopať do polície – za to, že si robí svoju robotu.

KORUPCIA JE VÁŽNY ZLOČIN, MR. ŠELIGA!

Proste si to priznajte – ak ste podozriví z korupcie, tak zjavne niečo nebude čisté s peniazmi, ktoré inkasujete. A je vo verejnom záujme, aby sa to vyšetrilo. Bodka. Tak prestaňte prskať a rumázgať pred kamerami.

Ja osobne plne rešpektujem políciu a mám k nej dôveru. Zato voči hentým deckám mám nulovú dôveru – som presvedčený, že sú platení zo zahraničia a organizovali na Slovensku prevrat. A asi si to myslí aj predseda Smeru Fico. A spolu s ním polovica Slovenska. Čo je na tom, preboha, zlé? O akej šikane tu tárajú médiá? To ideme akože odopierať ľuďom právo na ich názor?

VYJADRIŤ NÁZOR JE ZASTRAŠOVANIE? ZBLÁZNILI STE SA?

Médiá tu od rána do večera bez akýchkoľvek dôkazov obviňujú Smer z najrôznejších zločinov – ale to je vraj v porádečku, však názor, nie? Ale keď svoj názor vyjadrí Robert Fico, tak to je tá najväčšia katastrofa na Slovensku. Hovorím – čisté psycho.

Priatelia, darmo prskajú, darmo vyplakávajú. Pevne verím, že sa čoskoro dôjde na to, kto pokus o prevrat financoval a kto to celé organizoval. Kto stál za majdanizáciou Slovenska. Kto stál za celou tou mediálnou nenávistnou kampaňou proti vláde a rozoštvávaním Slovenska.

MAJDANY OBVYKLE NEORGANIZUJÚ STREDOŠKOLÁCI ANI PAVIÁNY

Ale isté je jedno – hentých pár deciek to dokopy nedalo. Ani so svojim „transparentným účtikom“. Ani s pomocou paviána Stankeho. Toto bolo ďaleko väčšie. Profesionálne. A politicky pripravené. Vie to každý, kto má v hlave aspoň štipku rozumu.

Otázka je, či tieto súvislosti dokáže odhaliť vyšetrovanie NAKA. Ruku na srdce – tí, ktorí organizujú farebné revolúcie a majdany, zväčša nezanechávajú stopy. Aj preto sa Šeliga s Farskou neboja. A ďalej politicky zneužívajú túto tému a kopú do expremiéra.

KISKA - TRAFENÁ HUS ZAGÁGALA

Hrajú sa na obete. Niekto im dal zjavne tento pokyn – decká, budete nadávať na Fica, budete vyplakávať, budete sa hrať na ublížené spravodlivé detičky a my vás budeme kryť. Takto nejako to funguje. A decká poslúchajú. Už im vlastne nič iné nezostáva.

Ale najvtipnejší na tom celom je Kiska. Exemplárna trafená hus, ktorá potrebuje zagágať, keď obviňujú jej kumpánov. Polícia normálne vyšetruje mimovládnych aktivistov za korupciu. Proste si robia svoju robotu. Majú podnet, prešetrujú ho. Úplne normálna procedúra. Normálna reakcia nezávislého prezidenta by bola: padni komu padni.

V CIA SA CHYTAJÚ ZA HLAVU

Ale Kiska? Ten nevydržal a okamžite vybuchol. Ako nejaký malý zlodejíček po prvej rabovačke, na ktorého vo vyšetrovačke skríkne fízeľ a ten sa rozleje na kolomaž. Kiskovi vypočúvajú jeho poskokov a on sa okamžite rozsype a ukáže tým prstom na skutočného vinníka – na seba.

Prečo by inak štekal o šikane a zastrašovaní? Existuje len jediný dôvod. Je v tom namočený až po uši. Keby ostal ticho, aspoň by na seba neupozornil. Bože, to je taký amatér, že chlapci z CIA sa musia za hlavy chytať, s akými babrákmi musia spolupracovať. Holt, nejsou lidi...

KEĎ SA CAPO DI TUTTI POTÍ OD STRACHU...

Ale povedzte, priatelia, nie je to skvelý pocit predstaviť si Kisku, ako sa mu stiahol sedací sval, keď sa dozvedel, že vyšetrujú jeho kumpánov – to už je len milimeter od neho. A on to vie. A potí sa ešte viac ako obvykle.

Ak by slovenské médiá používali ten istý meter na „Slušné Slovensko“, aký používajú na Smer, tak by už dnes na ich stránkach svietili titulky, akí sú Šeliga s Farskou skorumpovaní. Veď pri Smere stačí, ak sú podozrenia.

A UŽ ZASE: DVOJAKÝ METER MÉDIÍ

Len si predstavte, čo by písali médiá, keby niekoho zo Smeru vyšetrovala polícia. V prípade Kiskových deciek je však pokyn zjavne iný: treba ich chrániť a naopak, treba spochybňovať políciu. Klasika - už sme si zvykli. Ešteže penťáckym médiám už verí len bratislavská liberálna bublinka a nikto viac.

Drahí novinári, ešte raz: polícia vyšetrila vraždu Kuciaka, kým vy ste akurát tak politicky lynčovali Smer a šírili konšpiračné teórie. A tak sa nečudujte, že ľudia ďaleko viac dôverujú polícii ako vašim ďalším konšpiráciám o zlom štáte a obetiam z mimovládok.

POLÍCIA VYŠETRILA VRAŽDU KUCIAKA, VYŠETRÍ AJ TOTO - KEEP CALM

Vôbec by som sa nečudoval, keby boli Šeliga s Farskou namočení do korupcie. Neverím im ani nos medzi očami. Dúfam, že polícia to dôkladne vyšetrí. A že sa nenechá vyrušovať mediálnymi útokmi – v prípade Kuciak ukázali, že sú profesionáli, ktorí napriek všetkým polenám, ktoré im novinári hádzali pod nohy, doviedli vyšetrovanie do úspešného konca.

Verím, že to tak bude aj v tomto prípade. A že sa nezľaknú, aj keby na konci tejto zločineckej schémy objavili samého prezidenta.

Čo ja osobne považujem za krajne pravdepodobné. Mám taký názor – no chápete, úplná "šikana" a "zastrašovanie“.

Zdroj: Facebook


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti