SWEDHR: Biele helmy vraždia deti, aby fingovali útok plynom

10.04.2017 | 19:05
  0
Biely dom ani západné média nikdy nepriznali žiadnu kontroverziu ohľadne tvrdení, že Biele prilby sú súčasťou propagandy operácií Al-Káidy.

Americký prezident Trump hrozí vtiahnuť Ameriku do vojny proti Sýrii, Iránu a Rusku. Vojny, ktorá je podľa neho oprávnená a ktorá sa zakladá na "dôkaze” od  sýrskej organizácie “Biele prilby”. Portál Veterans Today tvrdí, že táto organizácia je bez pochyby organizáciou tzv. ”temného štátu” napojená na CIA, Al-Káidu a britské spravodajské služby. 

Americký herec George Clooney, ako uvádza Veterans Today (VT) vedel, že organizácia Švédski lekári za ľudské práva (SWEDHR) označila ”Biele prilby", ako detských vrahov. VT uvádza, že Clooney produkoval oskarové propagandistické video, ktoré vedie k tomuto konštatovaniu. Tvrdenia organizácie SWEDHR o tom, že zabíja deti v propagačných videách ,sú podľa portálu Clooneymu dobre známe.

Biely dom ani západné média nikdy nepriznali žiadnu kontroverziu ohľadne tvrdení, že Biele prilby sú súčasťou propagandy operácií Al-Káidy. Rovnako ako sa  nezmieňujú o desiatkach dokázaných plynových útokov  Sýrskej slobodnej armády (FSA), Islamského štátu (IŠ) ,alebo Frontu al-Nusra, na ktoré sa “zázračne zabúda”. 

Biele prilby, údajne nezávislá mimovládna organizácia, dostáva v rámci tzv. “temných projektov”, podľa VT okolo 100 miliónov dolárov od CIA a britského ministerstva zahraničia a vraždy detí, sú súčasťou ich obchodu. Zdieľaním svojho hlavného stanu s tureckou rozviedkou v meste Gaziantep (Turecko), je táto organizácia skôr ”eskadrou smrti", ako obhajcom civilistov. 

Vraždy detí v propagačných videách

Švédski lekári za ľudské práva (SWEDHR) analyzovali “záchranárske” videá, po údajnom útoku sýrskych vládnych síl. Lekári zistili, že videá boli falzifikáty, a že údajná "záchrana" bola v skutočnosti vraždou. Z prvej analýzy vyplýva, že na prvý pohľad to vyzerá tak, že lekári preverujúci detské obete predpokladadajú, že tieto deti sú mŕtve.

Avšak po šetrení, tím VT a jeho lekárov zistil, že jeden chlapec bol v bezvedomí na predávkovanie opiátmi. Video ukazuje dieťa dostávajúce injekcie do hrudi, v oblasti srdca, ktoré bolo nakoniec zabité potom, ako mu bola podaná jasne falošná injekcia obsahujúca údajne adrenalín.

Video by malo ukazovať pri záchranných opatreniach po chemickom pôsobení plynným chlórom (tvrdením že ide o Sarin - čo nie je možné), vrátane adrenalinových injekcií pomocou injekčnej striekačky s dlhou ihlou do srdca dieťaťa. Podľa lekárov, ktorých oslovil VT, by takýto postup liečenia, v prípade zasiahnutia chemickou látkou bol absolútne nesprávny.

Manipulácia a zaobchádzanie s dieťaťom boli navyše vykonané spôsobom, ktorý bol neopatrný, nebezpečný a mohol by spôsobiť zranenia.

Príznačné sú opakované falošné zábery z podávania adrenalínu do srdca. Zdravotníckemu personálu, ktorý možno podľa VT s istotou označiť ako hercov, sa nepodarilo vtlačiť obsah striekačky do tela. To znamená, že tento obsah, sa podľa videa nedostal do obete.

Viditeľná diagnóza podľa tímu skutočných lekárskych expertov, na základe toho, čo vidieť vo videu naznačuje, že dieťa trpí na predávkovanie opiátmi a pravdepodobne umiera na predávkovanie. Lekári tvrdia, že z videa nevyplýva žiadnen dôkaz prítomnosti iného prvku, vrátane chemického. Žiadne z detí vo videu nevykazovalo akúkoľvek známku, že je obeťou chemického útoku. 

Falošná injekcia s dlhou ihlou vpravenou cez stehy ukazuje vo videu zavraždenie dieťaťa vo videu, čo sa podľa VT javí ako účelné zabíjanie, ktoré má vyzerať ako lekárske ošetrenie. Navyše skutočné slová vo videu (nie tie falošné), v preklade hovoria o napolohovaní dieťaťa pre video, nie pre lekárske ošetrenie.

V nasledujúcom videu v závere, prichádzajú po popravení osoby na scénu Biele prilby:

Video bolo zverejnené na kanále Bielych prilieb s názvom “Sýrska civilná obrana v provincii Idlib". Materiál je produktom Bielych prilieb, v spolupáci  s organizáciou “Coordinating Sarmin", kde vidieť ich logo a čiernu džihádistickú vlajku Al-Káidy. Vo videu tiež vidieť aj príslušníkov Bielych prilieb.

Predseda združenia Švédski lekári za ľudské práva (SWEDHR), profesor  Marcello Ferrada de Noli, zverejnil začiatkom marca 2017 prvý článok s analýzou prípadu: "Švédski lekári za ľudské práva: Videá Bielych prilieb, otrasná manipulácia s mŕtvymi deťmi s cieľom zosnovať útok chemickými zbraňami na zdôvodnenie zavedenia 'bezletovej zóny v Sýrii“. (“Swedish Doctors for Human Rights: White Helmets video, macabre manipulation of dead children and staged chemical weapons attack to justify a” No-fly Zone “in Syria”.)

Tento článok nasledoval po ešte otrasnejších nálezoch vo videách, o ktorých sa písalo v článku od SWEDHR s názvom Biele prilby: Aktualizované dôkazy od švédskych lekárov potvrdzjú falšovanie záchranárskych praktík zranených detí. White Helmets Movie: Updated Evidence From Swedish Doctors Confirm Fake ‘Lifesaving’ and Malpractices on Children

Spoločné nálezy švédskych lekárov (SWEDHR), pokiaľ ide o propagandu a falšovania zo strany Al-Káidy v Sýrii: (Al Nusra) sú v súlade so zisteniami popredných nemeckých a medzinárodných vedcov ohľadne sýrskej vojny. 

Internetový magazín The Indicter to uviedol v oficiálnom videu:

Ferrada de Noli je zakladateľom a predsedom združenia Švédski lekári za ľudské práva (SWEDHR), ktoré je mimovládnou výskumnou organizáciou združujúcou skupinu profesorov a lekárov, pôsobiacich v oblastiach týkajúcich sa zdravia, so zameraním na výskum a správy o účinkoch vojnových zločinov na civilistov, mučenie väzňov a prehrešky v oblasti ľudských práv. 

Organizácia realizuje svoje úsilie v nasledujúcich oblastiach: udalosti v krajinách, kde bolo civilné obyvateľstvo zasiahnuté vojnovými zločinmi, priestupkami zo strany vlád v oblasti ľudských práv jednotlivcov odhaľujúcich vojnové zločiny, ako aj prípady, kde boli lekári vystavení porušovaniu ľudských práv, a tiež výskumom účinkov mučenia väzňov. V roku 2015 Ferrada de Noli založil so skupinou európskych akademikov a vydavateľov internetový magazín The Indicter, v ktorom bol zvolený za šéfredaktora.

Na internetovej stránke organizácie Švédski lekári za ľudské práva (SWEDHR) sa píše nasledovné: Sme nezávislá, nezisková, nepolitická, mimovládna organizácia pre výskum a podávanie správ o vplyve vojnových zločinov, mučenia a ľudskoprávnych priestupkov na civilnom obyvateľstve, alebo jednotlivcoch. Sme proti vládnym útokom na ľudské práva jednotlivcoch, ktorí odsúdili vojnové zločiny, alebo boli vystavení vážnemu porušovaniu občianskych slobôd obyvateľstva. Na rozdiel od iných švédskych ľudskoprávnych organizácií, SWEDHR nie je sponzorovaná ani v celku ani čiastočne financovaná švédskymi štátnymi inštitúciami.

Zdroj: veteranstoday.com

Preklad: Tomáš Hlaváč


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti