Sú Monika Flašíková-Beňová a Magda Vášáryová podvodníčky?

01.02.2017 | 13:33
  0
Ako je to s 'migrantami', ktorí chcú odísť z Nemecka do USA?

Posledné dni sa Amerikou ako vlna cunami prehnala správa, že Trump zastavil na najbližšie štyri mesiace prijímanie utečencov z Blízkeho východu a niektorých afrických krajín. 

Vyvolalo to novú vlnu odporu, do ulíc vyšli tisíce, pravdepodobne platených protestantov, pretože nie je možné, aby sa rovnaké tváre protestujúcich-obvykle nezamestnaných, objavovali po celej Amerike bez toho, aby ich niekto financoval. 

Moderátori amerických médií pod vplyvom bývalého establishmentu, majú plné ústa americkej ústavy, ktorá zaručuje prichádzajúcim utečencom určité práva. K vlne odporu sa oficiálne pridalo 16 generálnych prokurátorov z amerických štátov (dosadených v čase prezidenta Obamu), jeden dokonca podal na prezidenta Trumpa žalobu za porušovanie zákonov Spojených štátov a nazval ho kriminálnikom. 

Je to len ďaľšie divadlo, ktoré opäť iba zbytočne rozdeľuje americkú spoločnosť, pretože dodnes sa ani raz v nedávnej histórii USA nestalo, že by bol prezident Spojených štátov odsúdený a následne potrestaný. Dokonca sa tak nestalo ani za svojvoľné zabitie stotisíc civilistov jadrovými výbuchmi v Japonsku, na konci druhej svetovej vojny. Ani za vedenie dobyvačných vojen po celom svete. Zakladať teda tézu, že práve Trump by bol odsúdený za údajné porušenie americkej ústavy, ktorá je reálne prezidentami USA porušovaná už celé storočia, je reálne asi ako fakt, že zajtra bude koniec sveta.

Na veci je však zaujímavý iný fakt.

Včera som zachytila množstvo  kritických článkov aj v nemeckej tlači odsudzujúcich Trumpove rozhodnutie zastaviť prijímanie utečencov. Nemeckí politici a žurnalisti vyčítajú Trumpovi, že jeho rozhodnutie, keďže zakázal aj prijímanie utečencov s dvojitým občianstvom (napr. nemeckým a sýrskym), obmedzilo ich pohyb. Obmedzilo tiež státisíce utečencov žijúcich dnes v Nemecku s platnými cestovnými vízami, vydanými americkou ambasádou len nedávno. 

Médiá v Nemecku to dokumentovali vyjadreniami samotných migrantov tvrdiac, že sú ich státisíce, ktorí sa v najbližších štyroch mesiacoch chystali odcestovať do Spojených štátov a požiadať tam o dočasný a neskôr o trvalý pobyt.

Napadajú ma otázky: "Prečo chcelo v najbližších pár mesiacoch odcestovať do USA len z Nemecka niekoľko sto tisíc emigrantov z Blízkeho východu žijúcich v Nemecku? Nemecká spoločnosť s nimi vedie predsa proces integrácie do nemeckej spoločnosti, čo doteraz stálo Európsku úniu miliardy Eur! Koľko teda Obamovi Ambasádori po celom svete vydali v poslednom čase amerických víz utečencom, keď len v Nemecku, sú ich státisíce? 

Tak si tú "emigrantskú rovnicu" zrovnajme.

leftDo Európy už celé roky prúdia utečenci-prevažne z krajín islamského teroristického odporu proti západu. V krajinách EÚ sú niekoľko rokov závislí na sociálnom systéme, ktorý platia občania Európskej únie. Po čase-v priebehu integrácie však časť utečencov, záhadným spôsobom získa víza do USA a ich následný zámer, je opäť húfne emigrovať. Tentokrát z Európy za americkým snom! Trump ten proces považuje za drahý, nebezpečný a zastaví ho. Avšak na odpor sa postavia hlavne politici z EÚ, ktorí zaplatili migrantom proces adaptovania sa do európskej spoločnosti a to napriek tomu, že sa tieto investície nikdy nevrátia! To predsa nedáva žiadne rácio! Navyše, títo politici, ako napr. Merkelová mali dodnes plné ústa rétoriky, že Európska únia migrantov potrebuje, preto ich v Nemecku prijíma a integruje! Prečo teda dnes neprotestuje, keď Obamova administratíva, týmto ľuďom vydala státisíce víz a hromadne chcú odísť do Spojených štátov? Načo sme platili miliardy Eur, za integráciu utečencov?

Len pred časom, Trump stiahol všetkých Obamom dosadených ambasádorov z amerických ambasád po celom svete. Dnes sa dozvedáme, že títo ľudia, tesne pred odchodom, vydali len v Nemecku státisíce víz pre utečencov, prevažne z Blízkeho východu a Afriky. Koľko ich potom vydali v samotných krajinách Blízkeho východu a Afriky?

V posledných dňoch tiež vyplávali na povrch informácie, že tieto špeciálne víza boli vydávané v krajinách Blízkeho východu utečencom spolupracujúcim s americkou armádou! Sú to teda žoldnieri z radov Islamistov bojujúcich spolu s americkou armádou na Blízkom východe, napríklad proti Sýrskej armáde! Je teda odôvodnené si myslieť, že Obama (sám Moslim) v posledných dňoch svojej vlády, sťahoval do Spojených štátov umiernenú opozíciu zo Sýrie a zástancov vojny na Blízkom východe! 

rightDáva to tiež odpoveď na otázku, kto sú ľudia zo skupiny niekoľko stoviek tisíc utečencov v Nemecku, ktorí tieto špeciálne americké víza dostávali hromadne od zvolenia Trumpa, dokonca ešte v deň Trumpovej inaugurácie! Sú to všetko ľudia, ktorí spolupracovali s Američanmi na Blízkom východe! Do Európy však boli prijímaní  politikmi v Nemecku, ako napr. Merkelová, alebo na Slovensku Andrej Kiska, Monika Beňová-Flašíková, Magda Vášáryová, Michal Havran, Juraj Smatana a iní, prezentovaní ako obete vojny s terorizmom na Blízkom východe! Ako sa zdá, ide teda o ďalší odhalený, kolosálny podvod spáchaný na občanov Európskej únie!

Treba však pre objektivitu doplniť aj to, že táto skupina emigrantov so špeciálnymi vízami do USA prevažne z Nemecka, nie sú len pro-americkí podporovatelia vojny na Blízkom východe. Je medzi nimi veľa emigrantov, ktorí dostali víza na vycestovanie z Európy, lebo spĺňali predpoklady napr. na štúdium na amerických vysokých školách. Ak by sa im podarilo vycestovať, v Európe by teda zostali  prevažne emigranti, ktorí takéto predpoklady nespĺňajú.

Trump teda ako sa zdá, hasí Obamov požiar a Európska únia  si bude musieť s teroristami a podporovateľmi vojny na Blízkom východe, spolupracujúcimi s USA a dnes žijúcimi v celej Európe v radoch zvyškov utečencov poradiť sama, pretože do USA, ich Trump odmieta vpustiť.

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti