Slovenské rekviem

24.02.2017 | 08:14
  0
Katalin Tara sa zamýšľa nad existenciou Slovanov v dnešnom svete.

Kdekoľvek na svete, kde som prišla, možno len s výnimkou moslimských krajín a časti Ázie, som vzbudila záujem okolia v momente, keď som hrdo vyhlásila, že ako Slovenka ,pochádzam z veľkého národa Slovanov, s kultúrou starou približne päť tisíc rokov. Najstaršieho - dodnes na starom kontinente preživšieho, s počtom takmer pol miliardy ľudí. Niektorí historici odvolávajúc sa na najmodernejšie vedecké výskumy dokonca tvrdia, že národ Slovanov je oveľa starší, pretože sme do Európy neprišli, ako tvrdia historici, ale že sme tu žili už pred dvanásť tisíc rokmi.

Sme proste európsky národnostný unikát a nie len tým, že sme dokázali tisíce rokov prežiť a stať sa jedným z najväčších, zároveň najinteligentnejších národov sveta. Vždy sme totiž vyznávali reálny život namiesto smrti - nie ako to robili napríklad starí Mayovia, či Egypťania, čo nám zabezpečilo, že sme prežili dodnes v takom obrovskom počte. Naše slovanské hodnoty a tradície, sú teda jedny z najhodnotnejších vo svete.

Rovnako tiež slovanské ženy sú všade na svete obdivované. Nejde len o modelky ako napríklad Adriana Sklenaříková, alebo charizmatická herečka s ruským pôvodom Olga Kurylenko, či dokonca famózna Angelina Jolie s jej nezameniteľnými perami, ktorá má po pra-pra-starých rodičoch tiež korene na Slovensku.

leftStáva sa bežné, že ľudia, napríklad na americkom kontinente, pozerajú na krásne slovanské ženy, ako "na svätý obrázok." Z vlastnej skúsenosti viem, že Slovanov vo svete obdivujú - lebo často (hlavne v latinskej Amerike) sa aj mne stáva, že  iné ženy - obvykle Hispánky, si majú potrebu siahnuť na moje vlasy, pretože pozerajú na slovanský naturel s obdivom. Hlavne v prípadoch, kedy týmto ľuďom, dám môj rešpekt. Je to možno zvláštna, ale rozhodne pravdivá a na zážitok príjemná story.

V Európe - hlavne v západnej ,sa vám to rozhodne nestane. Tam sa totiž všetci obvykle tvária, že Slovania - doma v Európe nič neznamenajú.

Kus pravdy však na tom je, pretože dnešný Slovan v Európe, hádam len s výnimkou Rusov, je naozaj skôr otrokom západnej časti Európy a Ázie. Hlavne, keď si uvedomíme, že vo východnej Európe sa začali množiť firmy ako Samsung ,alebo Kia.  Pravda je však úplne iná.

Národom Slovanov, ktoré dnes obývajú najväčšiu časť Európy, našu ľudskú krásu  (a nemám plytko na mysli  iba zovňajšok, ale hlavne našu múdrosť a rozvahu, ktorými sme veky  vynikali) a úspech, historicky nikto z okolia neodpúšťal. Avšak zničiť Slovanov, ani napriek tomu, že nám tieto "dary od boha" všetci závidia, sa za tisícky rokov, nepodarilo nikomu.

"Osedlal" si nás historicky už kdekto, pretože sme náchylní sa poddať okolnostiam, ale ako náhle nás začne niekto ohrozovať na existencii, tak dokážeme byť krvilačnejší ako najhoršie šelmy.

Máme tiež jednu zvláštnu vlastnosť. Sme náchylní sa správne rozhodovať. Máme to v DNA. Keby som sa mýlila, dávno by sme ako národ neexistovali.

Často lavírujeme medzi správnosťou a pokušením - to je pravda (samotný dnešný pomýlený život Slovanov na západ od Ruska je toho najlepším príkladom). Alebo sa necháme na kadečo hlúpe zlákať, ale nakoniec sa obvykle rozhodneme správne.

Je to zároveň podstata receptu, ako jednotlivé skupiny veľkého národa Slovanov dokázali spolu prežiť tisíce rokov.

Predstavte si (hypoteticky), že ste vojenskí stratégovia a máte za úlohu Slovanov v Európe zničiť, pretože ste nadutí, zlovestní a povýšeneckí, ako sú napríklad dnešní potomkovia starých Anglosasov, Germánov, alebo rozťažní a chamtiví - s pocitom nadradenosti, ako napríklad potomkovia starých Rimanov.

Ako by ste sa správali? Čo by ste vymysleli? Týmto ľuďom totiž v Európe skutočne prekážame, závidia nám všetko ,čím nás Boh obdaril viac ako ich a keby sme dnes nepracovali v ich fabrikách (Volkswagen, Enel a p.) ako otroci a nevlastnili by polovičku Slovenska, až potom by sme pocítili na vlastnej koži, čo si o nás myslia v skutočnosti.

rightNakoniec Hitler a Mussolini boli najlepším historickým príkladom toho, čo si títo ľudia o nás európskych Slovanoch myslia a len dodávam, že Hitler prežíva v ľuďoch ako sú napríklad Martin Schulz, alebo Angela Merkelová dodnes. Zmenili iba spôsob, ako fašizmus aplikovať do praxe, keďže Hitlerovou psychopatickosťou, by dnes nikoho nezmanipulovali.

Dostávame sa teda ku koreňom niektorých názorov, napríklad toho, prečo je Európska únia pre Slovanov - a nie len pre nás, spolkom pripravovanej smrti národov a treba ju okamžite zastaviť.

Angličania to pochopili ako prví, preto sa uskutočnil BR-exit.  Na rade je FR-exit. Dúfam...

Slováci ako ja, ktorí žijú vo svete, si možno viac uvedomujú, prečo sú Slovania pre svoje okolie nebezpeční.

Napíšem jednoduchý príklad zo života. Keď prídete hocikde do Ameriky a ľudia vo vašom okolí zistia, že Slovan sa vo svete dohovorí bežne tromi-štyrmi - tí zdatnejší šiestimi-siedmimi jazykmi, tak sú šokovaní! Doslova paralizovaní!  Bežný Američan ovláda totiž jeden, obvykle materinský jazyk a keď vie dva, tak sa považuje za "polo-Boha" na zemi.

Rovnako nás však vníma napríklad Angličan, Nemec, či Talian, ktorý sa tiež v živote viac, ako jeden jazyk okrem materinského, nenaučil.

Naša slovanská života-schopnosť, s ktorou sa vo svete dokážeme uplatniť, teda ľudí prekvapuje, zároveň sa nás však ľudia boja! A toto je moment, prečo sa stávame pre národy globálnou hrozbou! Sme totiž oveľa životaschopnejší, ako ostatné národy, čo je v kontexte americkej, anglickej či nemeckej bigotnej nadradenosti obrovský problém. Hlavne Rusko, ktoré - povedzme si na rovinu, ovládajú dlhodobo práve ruskí Slovania.

Vo svete nadradených, išlo vždy najviac o peniaze. Vo svete Slovanov, išlo vždy viac o všeobecnú ľudskosť a to je z pohľadu našich rivalov, náš ďaľší veľký problém. Túto "maličkosť," ktorú sme dostali do vienka od starých Slovanov a ktorú si ľudia na Slovensku bežne ani neuvedomujú, nám závidí celý svet, pretože tak ako je pre vás bežná, tak je pre ľudí ,ako sú napríklad Nemci či Angličania, absolútne nepolapiteľná!

Opäť jedna kauza zo života. Slovenský mastenec v Gemerskej Polhore.

Každý, kto túto kauzu jedným očkom sleduje vie, že ide iba o to, kto toto jedinečné, najväčšie, takmer nedotknuté ložisko vo svete ovládne. Len na okraj spomeniem, že kauza je taká obrovská - keďže ide o bilióny a bilióny dolárov zisku, že keď sa v slovenskej spoločnosti naplno prevalí, tak Gorilu, Váhostav a Bašternáka, začnete považovať za "drobné kauzičky!" Financie, čo Slovensko stráca odovzdaním ťažby slovenského mastenca do rúk západu, by totiž zabezpečilo ekonomickú stabilitu minimálne trom ďalším generáciám vašich detí!

leftNašim rivalom ide teda o zisky a nadvládu. Preto napríklad Američania, "naliali" ešte v čase Mečiara, ktorý sa odovzdávaniu Slovenska do rúk cudzincom bránil, obrovské peniaze do mimovládnych organizácií, ktoré svojich spojencov buď objavili (Dzurina, Mikloš, ), alebo vychovali (Iveta Radičová, Zuzana Wienk, Jana Žitňanská, Martin Šimečka a iní).

Výsledky sú známe. Široká privatizácia strategických podnikov za rozprávkovo nízke ceny.

Príklad pre lepší obraz. US Steel Košice Dzurinda predal za 60 miliónov  amerických dolárov. Investor investoval v Košiciach minimum (fabrika má zariadenia na výrobu ešte z čias komunizmu) a dnes, po sedemnástich rokoch tú istú fabriku predáva Číňanom za viac ako jeden a pol miliardy!

To nás však iba dobieha pochybná minulosť. Aktuálne máme iné- oveľa vážnejšie problémy!

Západniarske podvody Slovania už prekukli v celej východnej Európe a začínajú sa prebúdzať. Jednoduché prebudenie to však nebude. Spomínam na Srbsko, ktoré západ "popravil" za neposlušnosť rovnako, ako niekedy americkí otrokári popravovali otrokov, ktorí si dovolili slobodne sa rozhodovať.

Prišiel čas, o ktorom som písala v úvode. Národy Slovanov zaviedol západ na "ekonomické popravisko," ohrozuje nás tým na živote a my sa stávame krvilačnými šelmami! A to je pre západ skutočne vážny problém, pretože ak sa západná Európa s časťou americkej oligarchie v Európe niekoho skutočne bojí, potom sú to rozzúrení Slovania.

Problémy však predpokladali - ako každý zločinec, preto likvidácia slovanských národov, je oveľa aktuálnejšia, ako bola kedy pred tým. A práve na to majú dnes opäť poslúžiť dve veci. Európska Únia - ktorá nás drží na uzde a mimovládne, zahraničím podporované treťo-sektorové organizácie, ktoré sú v slovanských členských krajinách EÚ dlhodobo etablované a vychovali si za dvadsaťpäť rokov vlastnú generáciu podporovateľov ,o ktorých som sa zmienila vyššie.

Preto každý, kto dnes trochu uvažuje vie, že ľudia typu Radičová, nie sú nikým iným, ako vlastizradcami v pravom slova zmysle.

leftHlavné metódy boja proti Slovanom sú dve. Prvá je vnútorný rozklad slovanských krajín a následné drancovanie - viď napr. Ukrajina a druhá, je rozoštvanie  slovanských národov medzi sebou, za účelom vzájomnej likvidácie. Táto druhá časť hybridnej vojny západu so Slovanmi  je super-účinná a aj napriek tomu ,že je zdĺhavá, je nesmierne západom podporovaná. Americké a nemecké tanky prúdiace z Ameriky a Nemecka do niektorých slovanských krajín Európy, ktoré sú  natoľko zmanipulované, že nevidia realitu, sú toho nevyvrátiteľným svedectvom.

Kto by váhal nad pravdivosťou mojich riadkov, položte si otázku: "Koho by prvorado zničil, doslova vyhladil konflikt západu s Ruskom, o ktorý sa dnes západ tak vehementne snaží?"

Odpoveď je jasná ako letný deň. Predsa Slovanov z východného bloku EÚ! Odporúčam tiež sledovať, ako začína napr. v Bielorusku "hustnúť" atmosféra a stupňovať sa proti-ruská nálada. Jedovatá propaganda a západná podpora bratovražednej vojny Slovanov začala teda tráviť aj ďalšiu slovanskú krajinu.

"Na programe dneška" je teda nepochybne likvidácia Slovanov a nám nezostáva veľa času, pretože proces rozkladu národa Slovanov je v polčase.

Preto veľmi kvitujem slová moderátora Slobodného vysielača Borisa Koróniho, ktorý sa odhodlal bojovať s pešiakmi západu na Slovensku (redaktormi RTVS ako Michal Havran a spol) a nakoniec vyslovil presvedčenie, že Slovensku nezostáva veľa času! Ako jeden z mála na Slovensku totiž pochopil, že treťo-sektorové organizácie na Slovensku, sú dlhodobo infiltrovaní agenti západu, určení na našu likvidáciu, ktorá dávno prebieha. Hlavne preto som mu tento článok venovala.

Tiež zato, že vyslovil verejne principiálne rovnaké slová (v relácii Infovojna, dňa 22.2.2017), ktoré ja tvrdím už celé desaťročie. Vyjadril sa, že nemá zmysel bojovať s ľuďmi ako je Michal Havran a spol! Je to strata času, pretože to sú iba západom kreovaní pešiaci a v skutočnosti nič neznamenajú! Slovensko musí bojovať s ľuďmi, ktorí sa tvária pro-slovensky, ale v skutočnosti národ Slovanov zámerne ničia, pretože sú reálne pri moci.

Je to svätá pravda! Ľudia ako Havran, či pešiaci z RTVS, nie sú viac ako hlúpi niemandi a sú nám v čase, kedy hlavný prúd stráca oporu v spoločnosti, iba podsúvaní, aby sme s nimi bojovali. Reálnym problémom sú však politici zastávajúci hodnoty západu a manažment zahraničím podporovaného tretieho sektora, ktorý vojnu proti princípom Slovanizmu vedú  zákulisne.

Začnime sa preto pýtať, "kto sú v skutočnosti ľudia ako Andrej Kiska, komu slúži naozaj a prečo háji záujmy tretieho sektoru podporovaného zahraničím, keď dnes už každý normálny človek na Slovensku vie, že sú to organizácie na podporu vojny.

Začnime rozmýšľať, kto sú napríklad ľudia ako Václav Mika a koho podporuje, alebo prečo sa človeka ako Mika dnes bojí aj samotný Róbert Fico? Ľudí s podporou západu je však na Slovensku veľa. Je teda o čom rozmýšľať.

Je posledná možnosť si vybrať. Buď s týmito ľuďmi začneme reálne v spoločnosti bojovať, alebo ich budeme podceňovať a necháme Slovensko rozvracať ďalej a o chvíľu budeme bojovať sami so sebou.

Katalin Tara

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti