Šimkovičová: Dosť bolo zvrátených zákonov namierených proti tradičnej rodine, muž je muž a žena je žena

02.01.2019 | 15:10
  0
Nezaradená poslankyňa Martina Šimkovičová zhodnotila na sociálnej sieti uplynulý rok.

Rok 2018 je za nami. Pre mňa osobne rok viac ako náročný. V politike sa to riadne melie a to je len začiatok toho, čo sa chystá. Európske biele národy sa očividne menia. Kríza utečencov je v Európe najväčším problémom. Minister Lajčák podal demisiu, ktorú prezident neprijal a on nakoniec vo svojej funkcii zostal. Lajčák je spokojný. Globálny pakt o utečencoch bol schválený 17.12.

Dosť už bolo zvrátených zákonov namierených proti tradičnej rodine, popieranie, že muž je muž a žena je žena. Žiaden zdravý človek nechce pripustiť to, aby deti rozhodovali o svojom pohlaví samé a aby dospelí mali povinnosť deti vychovávať bezpohlavne. V Nemecku už vyšla brožúrka, ako spoznať deti extrémistov- teda rodičov, ktorí sa stavajú proti gender teórii. Nemeckí poslanci schválili zákon, ktorý umožňuje v dokladoch uvádzať tretie pohlavie. Brusel, srdce EU, hostil v roku 2018 už po 4.krát veľtrh organizácie Men Having Babies, ktorá sprostredkúva predaj a kúpu ľudského nemluvňaťa homosexuálom.

Už sme si zvykli, že ak uvedieme na sociálne siete niečo, čo nie je v súlade s tým, čo nám denne servírujú médiá, tak nás jednoducho na niekoľko dní bloknú. Pritom nejde o žiaden anonym, ide len o Váš názor. Sloboda slova, žiaľ, neplatí. Platí iba pre isté názory.

Dosť bolo mediálneho diktátorstva. Médiá využívajú svoju moc a sú ľudia, ktorí im stále veria. Ak však máte iný názor ako mainstream, tak liberáli kričia: „Zablokovať, kontrolovať!“ Teším sa, že čoraz viac ľudí používa rozum a vyhľadáva alternatívne médiá a informácie, ktoré liberáli nazývajú hoaxy. Dúfam, že médií, ktoré budú odzrkadľovať skutočný stav a šíriť pravdu, bude čoraz viac. A rovnako verím, že na Slovensku konečne dostane šancu aj nové médium, nová TV, ktorá bude šíriť neskreslené informácie a kde dostane priestor pravda. Na základe objektívnych informácií si ľudia budú môcť utvoriť vlastný názor.

Posledný článok minulého roka, v ktorom bolo spomenuté moje meno ma naozaj pobavil. Hlina bilancoval rok 2018. Podľa neho Fica netreba podceňovať, aj keď je demagóg a populista. Na Šimkovičovej hlase podľa Hlinu stojí a padá celá vláda.

Ja som bola opäť aj v tomto roku spájaná s rôznymi subjektami. Nikdy sa teórie rôznych pisálkov ani kolegov poslancov nenaplnili... ale aj tak budú smelo ďalej poskytovať verejnosti zaručené informácie o mojich politických plánoch.

V tomto roku, hneď v prvej polovici nás čakajú aj voľby prezidentské, aj tie do Europarlamentu. Aj tieto voľby ukážu, akým smerom sa chceme pohnúť, či si ľudia želajú približovanie sa k euroatlantickým štruktúram, alebo si želajú budúcnosť Slovenska trošku inú. Myslím, že oboje tieto voľby môžeme považovať z tohto hľadiska za výpovedné.

Pracujme spoločne na sebe, vyvarujme sa zbytočnému tliachaniu, náš prejav nech je výsledkom našich rozhodnutí. Chráňme to, čo je naozaj podstatné. Zvládnime všetky skúšky, aj keď nás klamú, vyhrážajú sa a chcú zatlačiť.

Zdroj: Facebook


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti