Redakčnú radu Denníka N doplnila manažérka Dobrého anjela

24.10.2018 | 11:48
  0
Denník pripomína, že úlohou rady je dohliadať na dodržiavanie etických a žurnalistických štandardov.

Novou členkou redakčnej rady Denníka N sa stala Ľudmila Kolesárová. Marketingovú manažérku neziskovej organizácie Dobrý anjel a víťazku novinárskej ceny do funkcie zvolili zvyšní členovia rady po odchode šéfredaktora týždenníka Respekt Erika Taberyho.

„Bolo pre nás veľkou cťou, že Erik Tabery sedel v našej redakčnej rade, bolo mimoriadne prínosné počúvať jeho názory. Chcem sa mu čo najsrdečnejšie poďakovať a verím, že v budúcnosti sa nám podarí nájsť vhodnú formu spolupráce nielen s ním osobne, ale s celým Respektom,“ povedal šéfredaktor Denníka N Matúš Kostolný.

„Zároveň sa teším, že pozvanie do redakčnej rady prijala Ľudmila Kolesárová. Hoci sa písaniu venuje len popri svojej práci, patrí medzi najlepších slovenských autorov a verím, že prinesie zaujímavý pohľad na prácu N-ka a množstvo dobrých podnetov.“

Úlohou redakčnej rady Denníka N je dohliadať na dodržiavanie etických a žurnalistických štandardov a formulovať víziu novín.

Okrem Kolesárovej sú v súčasnosti jej členmi sociológ Martin Bútora, psychiater Péter Hunčík, právnička Eva Kováčechová, organizátor festivalu Pohoda Michal Kaščák, zakladateľ kníhkupectva Martinus Michal Meško, predsedom je sociológ Michal Vašečka.

Zdroj: dennikn.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti