Pozdrav slovenským intelektuálom: Prevrátenými hodnotami popierate zdravý rozum!

10.01.2017 | 16:57
  0
To, že (nielen) slovenské médiá tzv. hlavného prúdu sú neobjektívne, je holý fakt. Nielenže sa nenamáhajú hľadať pravdu, ale aj keď ju poznajú, neštítia sa donekonečna opakovať lož, v záujme akejsi „správnej“ politickej línie.

Pozdravujem slovenských intelektuálov, vyznávajúcich tie „správne hodnoty“, ktorí horlia za demokraciu, komunizmus, socializmus, za národ, jednoducho za slobodu a spravodlivosť; ktorí bojujú v mene utláčaných a slabých, ktorí idú proti zlému systému, ale aj obyčajnej ľudskej prízemnosti a hlúposti,

V prvom rade pozdravujem tých, ktorí bojujú proti fašizmu vyvesovaním rôznych zástav na verejných budovách a ako hlásne trúby hlásajú rovnosť všetkých vo všetkom – neuvedomujú si, že to je práve demokracia, ktorá ústi do fašizmu. Ich snaha ochočiť si to veľké zviera, ktoré nevinným hádzaním svojich lístkov do volebných urien každé štyri roky rozhoduje o budúcej vláde, sama ústi do fašizujúceho správania, kedy nanucujeme druhým náš vlastný názor. Niet väčšej irónie – demokracia je demokratická len vtedy, ak sú v nej všetci demokratmi.

Pozdravujem aj tých intelektuálov, ktorí si myslia, že veci netreba pomenovávať ich pravými menami. Je znakom tej naozaj najväčšej múdrosti, ak niekto upozorňuje na to, že by sa nemalo rozlišovať medzi vrabcom a vrabčicou, levom a levicou, vtákom a vtáčinou, mužom a ženou, otcom a matkou. Je to diskriminujúce, v tom majú pravdu. V ich utopickom, dokonalom svete bude môcť aj muž rodiť deti a kojiť novorodencov, aj vodič kamióna bude môcť byť lekárom, aj servírka v reštaurácii profesorkou geológie, aj človek opicou, aj slon komárom. Pozdravujem týchto vskutku múdrych mužov, nech sa nehanbia priznať, že v mene slobody a rovnosti by sa rodinou mal nazývať aj zoofilný, áno, dokonca aj nekrofilný zväzok muža alebo ženy s mŕtvolou a ich deťmi by mali nazývať červíky, ktoré žijú v hnilobných útrobách milovaného partnera-mŕtvoly. Sapere aude, kto nepoľavuje v úsilí, zvíťazí!

Ďalej pozdravujem aj tých intelektuálov, ktorí si radi zbehnú na bežný nákup do obchodu, povedzme do Billy, Tesca, Lidlu alebo iných nadnárodných reťazcoch, decimujúcich naše poľnohospodárstvo a hospodárstvo, ktorí chodia do „kvalitných“ reštaurácií, kde jedia chutné mäsko a pijú sladené džúsy a bublinkové nápoje bez toho, aby si overovali, či značka, ktorú kupujú, dováža jedlo a „beverages“ z Brazílie, Iránu, Thajska, Poľska, Ukrajiny alebo iných krajín. Týchto pozdravujú aj slovenskí farmári, ktorí im ďakujú za to, že im záleží na budovaní potravinovej sebestačnosti Slovenska.

Pozdravujem intelektuálov, ktorí fajčia cigarety, ktorí s chuťou jedia kakao, banány a ktorí s pôžitkom a miernym nádychom závislosti pijú svoju rannú šálku kávičky. Určite si uvedomujú, že plantáže, na ktorých sa tieto chuťovky pestujú, vytláčajú lesy, pralesy a hektáre flóry spoločne s ich rozmanitou faunou, že sú príčinou genocídy nielen rastlinných a zvieracích druhov, ale aj ožobračovania a zotročovania domorodého obyvateľstva, trpiaceho tyraniou bábkových, plne legitímnych a demokratických vlád. Hold, nie je sankcia ako sankcia, sankcie na obchod s kakaom, kávou alebo banánmi by sme nepredýchali – nemôžeme predsa nikomu zakazovať jesť, čo mu chutí! Pozdravujem najmä tých intelektuálov, ktorým chutia obzvlášť morské ryby a plody. Zachraňujú tým drobných rybárov, ako aj celý morský ekotop.

Pozdravujem aj tých intelektuálov, ktorí na sebe nosia oblečenie overených dobrých značiek z nákupných centier, a ktoré pochádza z krvavej sudánskej bavlny a hrôzostrašných ázijských dielní. Na to by tiež nemali byť uvalené žiadne sankcie.

Ďalej pozdravujem tých intelektuálov-vojnových štváčov, ktorí nám v mene kadejakých think-thankov a nezávislých inštitútov odporúčajú, aby sme v mene chimerického nepriateľa kdesi tam vonku dávali viacej peňazí na inováciu zbrojného arzenálu, aby sme nakupovali zbrane od krvavých paprčí kapitánov zbrojárenského priemyslu. Trikrát bravó pre týchto dejateľov národnej bezpečnosti! Len prosím vás nezačnite hlásať myšlienku, aby mohol zbraň vlastniť každý, aj bez zbrojného preukazu, to by bolo vskutku diskriminujúce a nedemokratické! Nech to všetko nakupuje vláda, náš druhý (tretí) otec!

Pozdravujem všetkých, ktorí majú bankové účty a platia poplatky za ich vedenie, ktorí majú mobily a platia poplatky za volanie, ktorí majú počítače a platia si za internet a všetok software k nim; ktorí nevinne „lajkujú“ facebookové statusy a zdieľajú hlbokú múdrosť cez virtuálny priestor – určite tým dosiahnu zmenu spoločenského vedomia a neskôr aj pomerov, sú to tvrdo pracujúci a hlavne nezávislí intelektuáli! Okrem toho, výroba takýchto predmetov je jednou z najekologickejších výdobytkov svetového ducha – dnešné kobaltové, zinkové a iné minerálne bane sú oproti uhoľným baniam minulosti šuviks! A isto tam nepracujú žiadni zbedačení polootroci a disidenti, ale usmievaví a šťastní robotníci!

Pozdravujem aj farizejských intelektuálov, ktorí bojujú na koňoch v mene svetla a pravdy proti útlaku zo zlého „západu“, no zabúdajú, že moc zlata a biznisu nepozná západ, východ, sever ani juh; ktorí zatvárajú brány pred utečencami a neuvedomujú si, že je to práve ich oblečenie, ktoré si obliekajú, ich jedlo, ktoré jedia, ich autá, ktoré šoférujú – jednoducho ich celý životný štýl, aký vedú a akého sa nemienia vzdať – čo sem tých utečencov dohnal ako hladné medvede z tatranských úbočí do kontajnerov.

Pozdravujem všetkých, ktorí si myslia, že je dôležitejšie byť slobodným než byť zodpovedným, byť krásne upraveným, než morálne dobrým, byť bohatým než spravodlivým. Ktorí mudrujú len z čírej potreby vyjadriť svoj názor a byť počutí a videní čo možno najviac ľuďmi, aby nasýtili svoju samoľúbosť a nedostatok pozornosti, ktorým trpia už od detstva. Kto nie je pekný navonok, musí byť o to krajším zvnútra!

Pozdravujem vás a dúfam že sa moje slovo k vám dostane. Dúfam, že si uvedomíte rozsah a mieru vašej slobody, demokratickosti a nezávislosti, tú oceľovú nevyhnutnosť, s ktorou sa spoločne s nami, obyčajnými ľuďmi valíte ako lavína dole kopcom a strhávate všetko, na čom vám v skutočnosti (ne)záleží. Ak by vám na tých veciach skutočne záležalo, už dávno by ste zaplnili samovražedné kroniky tohto národa.

Pozdravujem vás a dúfam, že si uvedomíte vašu intelektuálnu nadradenosť, ktorá vás oprávňuje verejne vystupovať ako svedomie národa, svedomie nás, obyčajných idiotov, ktorým musíte dávať vaše dobre mienené rady a vychovávať nás k demokracii a k skutočným hodnotám, pretože bez vás ničomu správne nerozumieme.

Pozdravujem vás a ďakujem vám v poslednom rade aj za to, že sa nechcete hrať na moderných jánošíkov, že nechytíte do ruky prvú palicu, nôž, kosák alebo akýkoľvek iný tupý či ostrý predmet a nejdete s ním z*j***ť prvú hlavu nechutne zazobaného manažéra, bankára, podnikateľa alebo politika, ktorú uvidíte – takéto konanie je trestuhodné, odsúdeniahodné a zaváňa diabolským terorizmom. Okrem toho, isto by ste sa takýmto konaním nepreslávili do takých závratných výšin, do akých sa dostávate vašou múdrosťou, ktorou nás obšťastňujete každý deň v novinách, rádiách a televíziách.

Zdroj: gpeterszlen.blog.pravda.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti