OĽaNO rozdráždili Slovákov! Ľuďom sa nepáčia snahy odstrániť časopis Zem&Vek z knižníc

11.12.2018 | 11:59
  0
Vlastizradca a Sorosov agent! Takéto špiny riadia našu komunálnu a župnú politiku!!! Aj takéto sú reakcie ľudí na snahu trnavského župana zakázať v knižniciach mesačník Zem a Vek.

Známa tvár Matovičových, pôvodne štyroch OBYČAJNÝCH ĽUDÍ a nezávislých osobnosti (OĽaNO) Jozef Viskupič to prepískol. Niektorí z rozhnevaných Slovákov si myslia, že svoju súčasnú pozíciu predsedu Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) využíva na pošľapávanie demokracie a slobody prejavu. Nepáči sa im uverejnená výzva OĽaNO adresovaná predsedom samosprávnych krajov, primátorom a starostom, podľa ktorej, konšpiračný časopis Zem a Vek nepatrí do verejných knižníc.

 

Najznámejší Matovičov bratranec Jozef Viskupič, ktorý je zároveň jedným zo zakladajúcich členov hnutia OĽaNO ukázal svoju odvrátenú tvár. V knižniciach v zriaďovateľskej pôsobnosti Trnavského samosprávneho kraja už nenájdete časopis Zem a vek.

„Rozhodli sme o zrušení predplatného konšpiračného a propagandistického časopisu Zem a vek v knižniciach v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja,“ informoval Viskupič pri hodnotení prvého roka vo funkcii. 

Po zverejnení Viskupičovho stanoviska sa najmä na internete rozpútala búrlivá diskusia.
 
Opätovne vám preto ponúkame k prečítaniu niektoré z reakcií rozhnevaných Slovákov:
 
Novodobí reformátori vraj liberáli. Sloboda slova a prejavu je kde ? Presne ako boľševici môžu si podať s nimi ruku a zaspievať si Internacionálu a to pekne spoločne.   
 
Čo je veľa, to je veľa...Ešte nech mi tu niekto hovorí o demokracii...Ale perverzná a erotická literatúra je povolená, však????....Čím skôr si ho idem predplatiť, čo jesť nebudem....
 
Vlastizradca a Sorosov agent! Takéto špiny riadia našu komunálnu a župnú politiku!!!
 
V Ústave je napísané...Cenzúra sa zakazuje....Kto porušuje ústavu by mal byť obvinený, odsúdený a zavretý do basy....či je to Len zdrap papiera?????
 
Politická strana, ktorá sa teší obrovskej podpore svojich štyroch členov, OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), rozhodla za všetkých občanov Slovenska, že „konšpiračný časopis Zem a Vek nepatrí do verejných knižníc“. V tomto smere vyzvala predsedov samosprávnych krajov, primátorov a starostov, aby zrušili predplatné časopisu Zem a Vek...
 
Konanie obyčajných „slušných„ ľudí v praxi. Toto je len začiatok toho, čo nás ako spoločnosť čaká, keď slušňáci obsadia významné politicko-spoločenské posty...
 
Hnutie ONANO začalo uplatňovať princípy ,,pseudodemokravcie" ktorú sme si vyštrngali. Tak pokrivenú ,,demokravciu" sme už dávno nezažili ako práve v tomto období. Sloboda prejavu už začína byť potláčaná. Zdá sa vám to normálne? Mne nie. Ešte šťastie, že sa dá predplatiť.
 
Aha ho ! Strana ktorá robí zjazd v telefónnej búdke chce cenzúru na tvrdo ? Najviac ma hnevá ak niekto chce odstrániť tých čo hovoria pravdu, Matovičovci sa teda nevyznamenali, je mi naozaj ľúto že sa vôbec takáto strana dostala do parlamentu, to ma len utvrdzuje v tom, že stále časť Slovenských voličov dokáže sadnúť na lep aj takto ,,potrešteným" a iracionálnym stranám...Pane Bože, pomôž nám a ochraňuj nás od Matovičovcov, Sulíkovcom a ich jedovatej politiky a správania.

Zdroj: prehladsprav.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti