Nezávislé spravodajstvo je dnes jednosmerný cestovný lístok do basy

22.03.2017 | 10:40
  0
Často počujem odporcov nezávislého spravodajstva hovoriť, že sa za médiá nemôžeme ani považovať.

Národ žijúci na území republiky, je hlavne správaním sa politikov, dlhodobo názorovo rozdeľovaný.

Spomeňme si iba na posledné kauzy vlády: Škandalózne zostavenie vlády, ktorým politici ako Bugár, či Prochádzka, doslova oklamali svojich voličov, ďalej Bašternák, obchodovanie ministra Kaliňáka s týmto človekom, kontroverzné zatknutie Rybaniča, kauzálne zvyšovanie cien energií, ktoré postavilo na nohy v republike väčšiu časť národa a veľa iných, menších či väčších káuz, ktoré politici spôsobili.

Takýmto kauzálnym  prístupom politikov k vládnutiu, sa môže časom udiať v spoločnosti jediné. Zdvihnutie obrovskej nevôle a odporu proti vláde, čo sa samozrejme aj stalo. To je holý fakt, pretože nálada národa na Slovensku je skutočne revolučná. Nemožno za to viniť alternatívne spravodajstvo, ktoré o tom píše. Vidieť to aj na poslednej kauze rušenia amnestií, kedy politici už aj s dávno mŕtvou kauzou, dokázali zdvihnúť v časti obyvateľstva obrovské rozhorčenie a volanie, skôr ryčanie po spravodlivosti, ktorá ľuďom rozhodne na Slovensku fyzicky a pocitovo chýba. Začali sa v spoločnosti dokonca ozývať hlasy slovenských osobností, napríklad na Najvyššom súde, ktoré vyjadrili obavy z toho, že sa jedná o útok na štátnosť Slovenskej republiky. Považujem túto obavu za opodstatnenú, pretože rušenie amnestií, je aj podľa mňa, zneužité na ďalší rozvrat spoločnosti. Niektorí vysokoškolskí profesori, alebo bývalí politici, odmietli dokonca účasť vo verejnej diskusii o amnestiách a zdôvodnili to tým, že nie sú ochotní sa podieľať na revolúcii, ktorú ľudia ako Budaj, v spoločnosti rušením amnestií vyvolávajú a vystríhali pred reálnou možnosťou vzniku slovenského majdanu. Je to opodstatnený názor, pretože ľudia ako Budaj, už jednu zaplatenú farebnú revolúciu, ktorú dnes značná časť spoločnosti vyhodnocuje ako podvod, v roku '89 riadili.

Na druhej strane je tu teda časť opozície, ktorá namiesto reálnych riešení, skryto, s podporou viacero osobností vzbudzuje takú obrovskú nevôľu a nespokojnosť národa, že ak bude tlak na národ pokračovať, nálada v spoločnosti sa stane vysoko výbušnou a zapáliť na Slovensku nepokoje, môže nepatrná iskra.

Ak teda niekto koná na Slovensku proti Slovenskej republike, potom sú to politici a niektoré slovenské tzv. osobnosti, ktoré takéto krajne nebezpečné nálady v krajine dlhodobo vyvolávajú.

leftJe to opäť holý fakt, pretože už tým, že napríklad prezident Kiska, ale nie len on, ale veľa ďalších tzv. osobností, vedie hybridný boj s Kotlebovcami, ktorý začal hneď po voľbách tým, že Kiska neprijal legitímne zvolených zástupcov ĽSNS do prezidentského paláca, čo vyvolalo veľkú vlnu odporu u značnej časti národa - minimálne u Kotlebových voličov, ktorých podľa niektorých odborníkov je viac ako dvadsať percent. Považujem to za neštátnicky prejav, ktorý spôsobil iba vlnu odporu a nepriniesol v spoločnosti pozitíva.

Ďalej treba určite spomenúť maimstreamové médiá, ktorým podľa niektorých prieskumov, ľudia v spoločnosti prestali dôverovať. Opäť je to len prirodzená reakcia nespokojných ľudí a niet sa čomu čudovať, pretože informácie, ktoré naposledy na mainstreamových novinárov vytiahol Kočner na svojej tlačovke v októbri roku 2016 s dôverou hlavno-prúdových médií poriadne otriasol.

To je opäť iba holý spoločenský fakt, pretože záujem o alternatívne, alebo skôr nezávislé spravodajstvo výrazne stúpol práve v čase po tejto tlačovke. 

No a na záver tejto drobnej analýzy spomeniem hádam len rozhlasové a televízne "perličky," ako napríklad Konšpirátori, ktoré sú odborníkom na alternatívne spravodajstvo Borisom Korónim, považované za nevyvážené spravodajstvo. Povedal to iba nedávno v relácii RTVS, "Večera s Havranom," ktorá je ďalšou veľkou perlou nevyváženosti informovania verejnosti v Slovenskej republike. Dokonca viac. Je to informačná vojna proti rodu-vernej časti slovenského národa, pretože Havran je pro-európsky radikál a s rodu-vernosťou, nemá nič spoločné. Naopak. Dištancuje sa od nej principiálne rovnako, ako napríklad členovia radikálnej militantnej organizácie Antifa.

Často počujem odporcov nezávislého spravodajstva hovoriť, že sa za médiá nemôžeme ani považovať.

Je to veľký omyl. 

Alternatívne médiá, sú dnes na Slovensku rovnako dôležité, ako hlavno-prúdové, pretože ak sa na Slovensku vedie politika, ktorá obyvateľstvo rozdeľuje a následne jednu časť zvýhodňuje podľa spôsobu myslenia, ak existuje v republike početná skupina národa - v našom prípade sú to rodu-verní Slováci, proti ktorej vedú politickú vojnu ľudia pri moci a tzv. osobnosti,  potom je na mieste o tom informovať. Ak početná skupina v republike má radikálne odlišne názory ako ostatní a sme za to postihovaní, potom o tom treba informovať. 

Problém je, že to robíme s veľkým strachom, pretože pravda sa na Slovensku všemožnými spôsobmi potláča - ale nehambime sa to priznať, pretože to je pravda - a my píšeme pravdu! Dokonca s obrovským strachom, pretože na Slovensku sme za objektívne spravodajstvo o názoroch, pocitoch a zlých životných podmienkach veľkej časti obyvateľstva - rodu-verných Slovákoch, v očiach dnešných vládnych politikov veľmi nepohodlní. 

Otvorene píšeme o tom, že sa proti nám, rodu-verným slovákom s kresťanskými hodnotami, v našom vlastnom štáte, vedie hybridná vojna a chceme, aby to všetci vedeli!

Ono totiž, úprimnosť je v živote človeka veľmi dôležitá. 

rightKeby pred dvadsiatimi dvoma rokmi, keď prezidentskej rodine Michala Kováča hrozilo nebezpečenstvo a prezident Kováč by namiesto kupčenia so svedkom Fegyveresom bol úprimný, vystúpil pred národ a verejnosti otvorene priznal, že má problém s Mečiarom a obáva sa o svoj život, nikdy by si jeho synovi nikto nedovolil ublížiť, pretože ľudia prezidenta Kováča prevažne rešpektovali a národ by sa bol za neho postavil. Som o tom hlboko presvedčená.

A Róbert Remiáš by dnes žil tiež.  

Uvediem krásny príklad, ako sa na Slovensku vedie hybridná vojna s časťou obyvateľstva. 

Včera sa v tlači objavili informácie, že polícia zdvojnásobuje počet policajtov na boj proti konšpirátorom a lživým informáciám. Už popredu hovorca ministerstva vnútra zavádza verejnosť a tvrdí, že na internete sa niektoré weby pokúšajú o spochybňovanie členstva Slovenska v Európskej únii, čo by bol závažný problém - keby existoval.

Neviem ako vy, ale ja som nič také nevidela a to, po internete surfujem denne.

Čítala som však veľa - tisíce názorov, že ľudia spochybňujú správnosť členstva Slovenska v Európskej únii! A to je predsa obrovský rozdiel, pretože to je zverejňovanie názoru!

Vidíte ako informačná vojna funguje. Stačí aby Kaliňákov hovorca zámerne vynechal jedno slovo a z názoru človeka, zaručeného slovenskou Ústavou, hovorca Ministerstva vnútra urobí na verejnosti z tisícov ľudí píšúcich svoj názor kriminálnikov!

Alebo inak. Kaliňákov hovorca už dopredu informuje, že nepravdivé informácie môžu viesť napríklad k zmene vlády. V princípe súhlasím. Problém je, že dnes sa za nepravdivé informácie považujú názory ľudí a pokiaľ chceme v spoločnosti bojovať s názormi ľudí, musíme ich rešpektovať a vysvetľovať, že sa mýlia a nie zatvárať nepohodlných do basy. Je jasné, že pokiaľ ľudí, napríklad rodu - verných Slovákov spoločensky podraďujeme a robíme z nich fašistov, tak stačí už len prijať desiatky policajtov,  vybrať si na internete tých najväčších krikľúňov, dať ich špeciálnemu prokurátorovi, ktorý ich obviní, špeciálnemu súdu z obdobia fašizmu, ktorý ich odsúdi a kriminálnici sú na svete! A nedaj Bože, že by sme na Najvyššom súde nemali aspoň zopár spravodlivých, erudovaných sudcov, ako napr. Harabina, Dohňanského a Šimonovú, ktorí sa zúčastňovať na nezákonnej perzekúcii národa odmietajú a myšlienkovú políciu považujú za nezákonnú, tak nám nepomôže ani svätená voda, pretože koľko sudcov na Slovensku je takých, že majú záujem sa postaviť za spravodlivosť a národné hodnoty, rodu-verných Slovákov? Odpoveď je skrytá v prieskume verejnej mienky, kde sa ukázalo, že viac, ako tri štvrtiny obyvateľov, súdom neverí.

Narovinu, všetci rodu-verní Slováci by mali spraviť jednu dôležitú vec. Pobaliť si veci na cestu do basy, pretože "nepoznáte ani dňa, ani hodiny," kedy NAKA-Gestapo zaklope aj na vaše dvere.

A možno to nakoniec spravia politici tak, ako to urobili kedysi komunisti. Oboženú vysokým plotom a ostnatým drôtom celé Slovensko a urobia z neho jedno veľké väzenie. Strach z totalitných praktík ako v komunizme už  máme a v neposlednom rade - bolo by to rozhodne lacnejšie, ako stavať nové basy, ktoré o chvíľu budeme potrebovať, pretože tie dnešné, praskajú vo švíkoch.

Katalin Tara

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti