Močila na Korán močila, NAKA ju do basy strčila

22.02.2017 | 08:41
  0
Fejtón alebo inak - Katalin Tára!

Po (ne) úspešnom vyšetrení kauzy "Gorila, Baštrernák" a iné "drobné delikty politikov," kde vyšetrovanie nenapreduje a bude trvať pravdepodobne až do doby, kedy iná vládna garnitúra nezostaví vládu a na prípadoch nezačne reálne pracovať, tu máme "gigantické, super rýchle megaprocesy, ako napríklad ten so Sheilou," kde vyšetrovanie ide rýchlejšie ako bežiaci pás s televízormi v Samsungu. (To je ale príbeh o iných - kórejských mafiánoch).

Ozaj - keď sme už pri procesoch. Napadlo ma, "čo to bolo za idiota, čo vymyslel a následne cez "tlačítkových poslancov v parlamente zaviedol do zákona niektoré druhy vyšetrovania a nazval ich "Skráteným konaním," alebo tiež "Super-rýchlym konaním?"

Vždy som si, keďže slovo justícia znamená "spravodlivosť," (naivne) myslela, že vyšetrovanie práve z tohoto titulu, môže byť spravodlivé ,alebo nespravodlivé, objektívne alebo neobjektívne, zákonné alebo nezákonné. Ale superrýchle alebo skrátene? Čo to má so spravodlivosťou a správnosťou? 

Ale možno sa mýlim a má to dočinenia iba s policajnou - nie občianskou spravodlivosťou, keďže žijeme v policajnom, nie právnom štáte!

Na zásah pre naivné dievča, ktoré v ruke okrem veľkého mužského penisu, neudrží ani päť kilogramovú činku, prišlo asi dvanásť policajtov v kuklách! 

Nuž, toľko ich nebolo ani pri poslednom mediálne neslávne známom zásahu vo vile Elektrárne, kde Mečiarovi policajti otvorili výbušninou dom, ako rybaciu konzervu.

Problém je jediný. To naivné dievča sedí v base. A to mi už zase až také smiešne nepríde!

Sheilu mainstream vykresľuje ako zodpovednú za to, že na Slovensko môže prísť terorizmus. 

Je to smiešne? 

Moc nie. Rozhodne však hlúpo manipulatívne.

Hlavne keď si uvedomím, že pri útoku vo francúzskom  Nice, kde moslimský terorista zabil na ulici nákladným autom obrovské množstvo ľudí. 

Za to sú tiež zodpovední redaktori z Charlie Hebdo?

Možno by nebolo od veci, keby slovenský hlavný prúd zmenil meno na bulvár a do loga si dal znak Slovenskej informačnej služby. Do erbov sa totiž historicky vždy dávali symboly, ktoré pre danú vec - v tomto prípade žurnalistiky hlavného prúdu, boli najpríznačnejšie.

Katalin Tara


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti