Marček: Slovensko a Slovania, postavme sa proti zlu. Stop konvojom, stop agresorom!

26.09.2018 | 15:57
  0
Nezaradený poslanec Peter Marček vyzval obyvateľov Slovenska, aby prišli na protest dňa 27. septembra pred Prezidentský Palác.

Len tento týždeň v Lučenci a Košiciach išiel celý vlak amerických tankov Abrams s príslušenstvom a 14. septembra 2018 plne naložený vlak bojových pechotných tankov slovenskej armády videný v Nitre. Nehovoriac o dennodenných nočných preletoch amerických vrtuľníkov nad celým územím Slovenska a ďalších presunoch vojenských konvojoch po cestách. 


Tým, že vláda Slovenska umožňuje a podporuje tieto vojenské konvoje a presuny a takýmto spôsobom pravdepodobne vysielame vojakov k ruským hraniciam, ďalej nakupujeme americké stíhačky F 16, vrtuľníky Sikorsky Black Hawk UH-60M, americké radarové systémy, prijímame amerických vojnových poradcov do našej armády, rádiolokačné spojovacie uzly NATO, robíme základne pre USA a NATO na našom území, 50 cvičení s USA armádou na našom území len v tomto roku a tým vystavujeme našich občanov SR priamemu vojenskému ohrozeniu!!! Podľa zákonov SR sú to trestnoprávne konania vládnych činiteľov.

To súvisí s neplatným referendom o vstupe do NATO v 1997 roku a nezákonne podpísaná zmluva medzi SR a NATO a tie akože ospravedlňujú tieto vojnové aktivity. Občania SR nedali súhlas na tieto militantné, životu ohrozujúce vojenské operácie, transporty, nákupy lietadiel, vrtuľníkov, rakiet, povolenie cvičení, budovanie základní atd. a tieto aktivity sú v rozpore s nesúhlasom jasnej väčšiny “PROTI” !!!

Preto vyzývam mierumilovných obyvateľov Slovenska, ktorým záleží na pokoji a živote v mieri, aby prišli na protest dňa 27. 09. 2018 pred Prezidentský Palác o 17.00 hod na Hodžovo nám. a tam jasne a nahlas vyjadrili zastavenie vojnoštváckych aktivít prezidenta SR a vládnych predstaviteľov. My sa nechceme vystavovať priamemu vojenskému ohrozeniu a ak to bude takto pokračovať ďalej, trváme na vystúpení z NATO, ako nedôveryhodnej zločineckej organizácie, ktorá sa podieľala na vojenských operáciách bez mandátu OSN a bombardovala nevinné deti, ženy, starcov a civilistov, či už v Juhoslávii, Afganistane, Líbyi či Iraku.

Chceme žiť v pokoji a mieri so všetkými národmi v Európe, aj s Ruskom, Čínou, ako i USA, či celým svetom. Nechceme žiť so strachom, nechceme žiť pod nátlakom umelo vyrobených, nenávistných, propagandistických klamstvách, že náš nepriateľ je Rusko a Čína, a preto musíme zbrojiť. História a činy NATO a USA jasne ukazujú, kto je skutočný agresor a vojnový štváč.

Slovensko a Slovania, postavme sa proti tomuto “ZLU”, kým nie je neskoro, zastavme krviprelievanie našich národov! Nenechajme sa vtiahnuť do vojny v záujme západných vojensko – zbrojných a kapitálových korporácií.

STOP KONVOJOM, STOP AGRESOROM.

Svetu a Slovensku MIER !

Peter Marček - nezávislý poslanec NR SR

Zdroj: srspol.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti