Marček o Cséfalvayovej: Neužitočná slepica, sediaca na Sorosových vajciach. Posúďte kým je …

10.08.2018 | 11:21
  0
Nezaradený poslanec slovenského parlamentu Peter Marček skritizoval na Facebooku šéfku zahraničného výboru NR SR.

„Tak táto neužitočná slepica, sediaca na Sorosových vajciach, ospravedľňujem sa, skôr záprdkoch, vo svojich 32 rokoch, už zjedla všetku múdrosť sveta, a vybrala si termín 08.08.2018 fašistické čísla, keď práve v tento deň ukrajinskí banderovci (silne sa podobajúci fašistom) zvolila bez súhlasu koaličných partnerov, ako najvhodnejší deň na zvolanie zahraničného výboru, kôli odsúdeniu mojej cesty na Krymský poloistrov, aby som sa presvedčil, aká je v skutočnosti situácia na Kryme, či sú dodržiavané ľudské práva a demokracia, keď som s úprimnom radosťou skonštatoval spolu s podnikateľmi a dvoma novinármi, že sú tam ľudia šťastní a zvolili si v referende spoločný život s Ruskom, tak sa to zrazu mladej Sorosovej junge aggentke, spolu so Soros trolíkom Klusíkom znepáčilo a keď sa k ním významným spôsobom pridal posledný Havloid OSUSKÝ, tak mojim zmyslom pokračovať šíriť pravdu medzi trolíkmi, prestalo mať zmysel, preto som odišiel, ale pozrite sa prosím do histórie p.predsedkyni Cséfalvayovej, prečítajte si to a posúďte, kým je?“ napísal Marček na sociálnej sieti 9. augusta s odkazom na článok portálu Napalete.sk

Katarína Cséfalvayová, Sorosovo dievča pre všetko

Nacisti aj komunisti nenechali nič na náhodu a svoju omladinu vychovávali v správnom duchu už od malička. Staré metódy práce s mládežou si osvojil aj tretí sektor. Cez rôzne debatné krúžky, asociácie, workshopy, letné školy…

George Soros sieťou prípraviek na vsiaknutie “správneho” myslenia a postojov systematicky pripravuje budúcich lídrov. Tí už budú vedieť, čo je ich úlohou. Propaganda sa začína už na školách. Z pôvodných vysokých škôl sa aktivity na (pre)výchovu k správnemu, globálnemu občianstvu posunuli na stredné a dokonca už aj základné školy. Aktuálne v hľadáčiku angažovaného mimovládneho sektora sú už aj predškolské zariadenia.

Mladá pionierka globalizmu

Poslankyňa Národnej rady SR Katarína Cséfalvayová (32) už ako šestnásťročné dievča absolvovala Olomouckú letnú školu – Olomouc Summer Young Leaders Institute. Zúčastnila sa jej počas gymnaziálneho štúdia ako jedna z dvoch slovenských štipendistov Sorosovej Nadácie otvorenej spoločnosti.

Projekt Olomouckej letnej školy sa začal v roku 1994 a od roku 1998 sa toto školenie pre mladých pionierov globalizmu uskutočňuje s medzinárodnou účasťou pod gesciou Open Society Institute. Škola sa podobá projektu debatnej asociácie, za ktorej medzinárodnou i slovenskou vetvou stojí opäť Sorosova Open Society Institute. Semináre otvorene pracujú na kreovaní mladých vodcov – “young leaders”. Je všeobecne známe, že Soros vyznáva ideológiu otvorenej spoločnosti bez hraníc.

„Mladá líderka“ už ako 25-ročná bola na Fakulte medzinárodných vzťahov Univerzity Komenského spoluriešiteľkou projektu „Postavenie imigrantov v SR“ (č. 2319211, MVP projekty). Bolo to včase, keď o migračnej kríze na Slovensku a v Európe ešte nik nechyroval (iba ak tí, čo ju naplánovali). V rokoch 2005 – 2009 požiadalo na Slovensku o azyl celkovo 10 771 ľudí, dostalo ho však iba 83 žiadateľov. Štatistika žiadateľov bola dokonca každoročne klesajúca – od 3 549 (2005), 2 849 (2006), 2 642 (2007), 909 (2008) až po 822 (2009).

Mladí angažovaní lídri v štýle neomarxistického „dlhého pochodu naprieč inštitúciami“ obsadzujú kľúčové pozície na ovplyvňovanie verejnej mienky v spoločnosti – okrem médií práve akademickú pôdu. Odtiaľ môžu najintenzívnejšie vplývať na študentov a postoje mladej generácie, ktorá má globálne zmeny uskutočniť.

Sorosov človek v kľúčovej pozícii

V roku 2014 si inžinierku Cséfalvayovú ako angažujúcu sa mladú tvár všimol Rado Procházka a zapojil ju do politického projektu s názvom Sieť. Po “roztrhaní siete“ prešla ako novozvolená poslankyňa parlamentu do Mosta-Híd (má maďarskú národnosť) a po odchode amerikanofila a rusofóba v jednej osobe Františka Šebeja z parlamentu ho nahradila vo funkcii predsedníčky zahraničného výboru NR SR. Tam presadzuje tradične euroatlantické, čiže antiruské, protiputinovské i protiorbánovské postoje v línii Sorosovej geopolitickej vízie na zmeny režimov a vlád.

Pripomeňme, že ich súčasťou je aj sociálne inžinierstvo a neoliberálne a multikulturalistické experimenty (migrácia, rodová agenda) s trvalými následkami na duši každého národa. Jej rádius sa rozšíril aj na „populistov strednej Európy“. Do tejto kategórie zaradila nielen Orbána, ale aj Zemana, Okamuru a dokonca aj Sulíka, samozrejme, s vážnym znepokojením a štýlovým naznačením možnej „hrozby“.

Je známe, že v Maďarsku premiér Orbán vedie proti Sorosovi systémovú vojnu a je s ním v trvalej roztržke pre rozdielne vízie európskej budúcnosti, ktorá sa láme na migrácii. Soros reagoval na celoštátnu kampaň vedenú maďarskou exekutívou videom, na ktorom na Orbána hádzal oheň a síru, pretože vraj „Maďarsko má pod Orbánovou vládou represívnejší režim, než za sovietskej nadvlády v období studenej vojny“. Miliardár dokonca pritvrdil a obvinil Viktora Orbána, že stojí na čele mafiánskeho štátu. Orbán to označil za vyhlásenie vojny.

A tak neprekvapuje, že súčasná predsedníčka zahraničného výboru NR SR kritizuje demokratickú voľbu maďarských voličov a presvedčivé volebné víťazstvo lídra, s ktorým je George Soros vo vojne. Základnou stratégiou sorosovského think-tankového ťaženia za zmeny je šírenie obáv a hrozieb, démonizovanie, negativizácia v spoločnosti a postupné nahrádzanie demokratických inštitúcií tretím sektorom. V tejto súvislosti neprekvapuje Cséfalvayovej varovné hodnotenie maďarských parlamentných volieb. Nie však z nacionálneho, ale z globalistického a ideologického hľadiska.

Cséfalvayová vyzývala na vypovedanie ruských diplomatov zo Slovenska ako reakciu na prípad Skripaľovcov. Dokonca kvôli tomu zvolala zasadnutie parlamentného výboru – a to v čase, keď vysvitlo, že „smrteľne otrávení“ sa zázračne uzdravujú a Británia začala kauzu z dôvodu totálnej dôkaznej núdze zametať pod koberec. Je známe, že proukrajinské a súčasne antiruské a protiputinovské postoje robia veľmi dobre na srdci 88-ročnému „filantropovi“, ktorého nadácia bola pri štarte budúcej slovensko-maďarskej líderky.

V apríli 2017 na Facebooku Katarína Cséfalvayová angažovane komentovala rozhodnutie maďarského parlamentu prijať novelu vysokoškolského zákona, ktorej dôsledkom malo byť pozastavenie činnosti Sorosovej Stredoeurópskej univerzity. Súkromnú Sorosovu školu ospievala so superlatívmi, pretože podľa nej „náš región potrebuje podobné inštitúcie ako soľ“.

Otázka je, či by po Maďarsku aj Slovensko nemalo riešiť hosťovanie takýchto vyškolených mladých lídrov v búraní hraníc všetkého druhu a angažovanom presadzovaní neomarxizmu, multikulturalizmu a migrácie ako výkladnej skrini Sorosovho štyridsaťročného úsilia zmeniť svet a nastoliť svetovládu. V nej sa ako servis zídu rôzni užitoční a najmä preškolení miestodržitelia – hrané bábky na šnúrke hlavného bábkara, pre ktorého urobia naozaj všetko.

Zdroj: Facebook / napalete.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti