MARÁKEŠSKÁ DEKLARÁCIA: Ako pripraviť pôdu v Európe pre milióny Afričanov

14.05.2018 | 08:46
  0
Ani jeden černoch by u nás nemal byť v takto naplánovanej migrácii, nie, že niekoľko áno, tu ide o princíp, toto nie je pomoc utečencom, to nemá nič spoločné s humanitárnou pomocou.

To chceme mať znásilňované a vraždené naše deti, dcéry, synov, mladých aj starých, rozbité výklady, zapálené autá, zóny, kde sa polícia neodváži vkročiť, drogy, násilie, vraždy, zdevastované nádražia, parky, obchodné domy, centrá miest? Ak to raz dopustíme, nedá sa to už zvrátiť, nedá sa to už napraviť. Aké má na to vláda dôvody? Vláda tají všetky informácie, nechce vysvetľovať ľuďom, čo robí, čo chystá a čo nás čaká.

Pán Fico a pán Lajčák pred časom hovorili o tom, že sa budeme musieť v súvislosti s jadrom EÚ niečoho vzdať. Máme sa vzdať našich životov, našich plánov založiť si rodiny, vychovávať deti v mieri a v duchu tradičných ľudských hodnôt a historických princípov kresťanskej morálky?Máme sa vzdať nášho mierového života? V mene čoho?

Nech naši občania posúdia v referende, či chcú byť otvorene migrantskou krajinou bez akýchkoľvek obmedzení, či chcú, aby náš štát živil stovky tisíc a neskôr aj milióny osídlencov z Afriky.

Takéto kroky nemôžu byť prijímané vládou v tajnosti. Ide o radikálne zmeny v zložení obyvateľstva, v zdravotnej situácii, v kultúre, v morálke, v bezpečnosti občanov.
Bude sa vláda čudovať keď svojim konaním podporuje napätie v spoločnosti a rast radikalizmu a ľudia si vytvoria vlastné obranné zbory?


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti