Lož o kondenzačných stopách, geoinžinierstvo a turbodúchadlové motory s obtokovým kanálom

19.07.2017 | 19:12
  0
Najväčšia lož, ktorá bola kedy šírená je lož o „trvácnych kondenzačných stopách”.

Aj bez toho, aby o tom človek poznal akékoľvek relevantné vedecké fakty, každý kdo je schopný racionálne myslieť by mal byť schopný spozorovať, že na našej oblohe sme svedkami sprejovania. Prerušované stopy za lietadlami, mriežkovité vzory jeden deň a na druhý deň vôbec žiadne (napriek tomu, že atmosférické podmienky sú rovnaké).

Pozorujúc jedno prúdové lietadlo, ktoré zanecháva stopu tiahnúcu sa od horizontu po horizont a druhé popri ňom letiace prúdové lietdadlo letiace v podobnej výške, ktoré nezanecháva za sebou skoro nič. Stopy úplne odlišnej štruktúry a farieb. Stopy za prúdovými lietadlami, ktorých geometria nekorešponduje s geometriou motorov, ale môžu mať tendenciu smerovať na jednu zo strán lietadla. 

Je tu tiež skutočnosť že vedecké kruhy zaoberajúce sa atmosférou a vlády po celom svete sa dožadujú spustenia geoinžinierstva, ale nikto z týchto komunít tyranov a zbabelcov neprizná pravdu. Naša spoločnosť bola dobre vycvičená prijímať oficiálne vysvetlenia rôznych problémov a takýmto spôsobom tí, čo sú pri moci ukrývajú ich zločiny priamo pred našimi očami. Skutočnosť, že toľko oficiálnych vysvetlení je v úplnom protiklade zo zdravým rozumom a odporuje zákonom fyziky zdá sa nevadí väčšine spoločnosti. „Nevšímavosť je blaho“, ako hovorí porekadlo. (Anlicky: "ignorance is bliss")

 Mnoho oficiálnych zdrojov, agentúr a našich zvolených zástupcov nám tvrdí, že to čo vidíme na oblohe sú „kondenzačné stopy“. Hovoria, že je úplne prirodzené, že tieto „kondenzačné stopy“ zostávajú na oblohe celé hodiny, alebo dni a že je prirodzené, že sa rozširujú a rozťahujú až zahalia celý horizont. Áno, to čo vidíme, je presne to, čo hovoria že by chceli robiť s riadením slnečného svitu (Anglicky: solar radiation management = SRM), ale uisťujú nás, že geoinžinierstvo nie je momentálne spustené.

Tí, ktorí sa rozhodnú naďalej veriť týmto bezočivým klamstvám sa jednoducho ešte nechcú prebudiť. Táto skutočnosť je v tomto kľúčová: všetky komerčné prúdové lietadlá a vojenské tankery sú vybavené typom motora, ktorého konštrukcia skoro úplne zabraňuje vytvoreniu sa akejkoľvek kondenzačnej stopy okrem za tých najkrajnejších podmienok. Jedná sa o turbodúchadlový motor s vysokým obtokovým pomerom.

Zápas o upozornenie verejnosti na klimatické inžinierstvo a jeho následné zastavenie musíme vyhrať, inak bude všetko ostatné už nepodstatné. Ak budeme len naďalej žiť naše životy bez toho, aby sa tento zápas stal našou prvoradou prioritou, zlyhávame v našej zodpovednosti ktorú máme voči našim deťom a voči vyššiemu dobru. Pomôžte nám informovať verejnosť. Aj váš hlas musí byť počuť. Každý deň sa počíta.

Zdroj: geoengineeringwatch.org

Preklad: SeV


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti