Kto organizuje protesty u nás? „Dúhoví revolucionári“ z povolania?

15.03.2018 | 10:46
  0
Od koho, kto sú títo organizátori protestov, odkiaľ prišli, kto je za nimi, čo vlastne chcú????

Už som veril, že sa nebude treba vyjadrovať k našej politickej scéne.

Bolo predsa jasné, že alternatíva vlády zloženej z mafiánskeho multitatka, neriadenej politickej zmatovičovanej strely, či SAS-anky skamarátenej s Kočnerom je neprijateľná.

Konečne som počul v správach aj rozumnú rekonštrukciu vlády, dokonca tak, ako to chcel náš prezident na diaľkové ovládanie, aj akísi organizátori protestov.

Je naozaj rozumné, aby odstúpil Robert Fico a je rovnako rozumné, aby odišla Žitňanská, ktorá sa jednoducho nedokáže správať ako člen regulárne zvolenej vlády, do ktorej vstúpila dobrovoľne, keď ju viedol ten istý Robert Fico a ministrom vnútra bol ten istý Kaliňák.

Bugár sa ukázal ako štátnik, keď pochopil, že povaliť túto vládu, znamená dať priestor skutočným politickým extrémistom – Sulíkovi, čo nám narobil v úlohe predsedu parlamentu viac hanby, než Janko Kelňa; Galkovi, čo mal odpočúvať novinárov; multitatkovi, čo podľa správ Polície pašoval na Slovensko drogy a veľmi čudne zbohatol vtedy, keď bohatli hlavne mafiáni a totálnemu pomätencovi Matovičovi, čo konečne prezradil, načo sa hodila vražda novinára. Spojeniu medzi vraždou novinára a jeho snúbenice s vládou už snáď neverí ani babka Trajbalka. Ale títo zúfalci, lační po korýtkach, áno. Lenže ústavnou cestou by to nešlo.

A odrazu počujem, že to nestačí???? Od koho, kto sú títo organizátori protestov, odkiaľ prišli, kto je za nimi, čo vlastne chcú????

Až príliš to pripomína scenár „dúhovej revolúcie“ a vieme, že ich výsledkom v iných krajinách bol chaos, rozklad štátnych štruktúr, obete nevinných.

Preto sa treba pýtať nielen to, kto zavraždil novinára, ale aj to, kto túto vraždu zneužíva ad absurdum. Kto sú títo čudní organizátori protestov? Vyskočia nečakane priam s kanála, neznámi, nečitateľní, ale plniaci vzorne scenár destabilizácie krajiny. Pri veľkej námahe dostanú do ulíc len niekoľko percent voličov. A zneužívajú mlčiacu väčšinu, ktorá stále ešte neverí, že to tu naozaj chcú rozložiť za každú cenu.

Akonáhle regulárne zvolená vláda splní ich požiadavky, prídu s novými. A stupňujú ich.

Chceli odstúpenie ministra vnútra. Keď sa tak stalo, chceli odstúpenie predsedu vlády.

Keď sa tak stalo a chystá sa zásadná rekonštrukcia celej vlády, už im to nestačí?

Kto im dal mandát, aby títo anonymovia vyhlasovali požiadavky za nás všetkých?

Kto bol demokraticky prítomný, keď si vymysleli ďalšiu zámienku na protesty?

Ktorí občania mali šancu sa vôbec vyjadriť k tomu, čo táto bojová skupina „dúhovým revolucionárov“ vyhlasuje za hlas občanov Slovenska?

V živote som o týchto troloch nepočul, neviem kto to je, neviem aké majú pozadie, netuším, kto ich financuje. A uráža ma, že si trúfajú hovoriť aj za mňa! Za nás, za všetkých?!

Teraz už odrazu chcú za každú cenu predčasné voľby. Ale tie hrozia, že sa nové strany nestihnú etablovať a nastalý chaos zneužijú bizarné strany jedného vodcu a fakticky aj člena, ako je neriadená strela Matovič alebo mafiózo s harémom. Ústavné postupy sú cudzie organizátorom protestov, aj týmto bizarným straničkám.

A do toho náš splátkový prezident na diaľkové ovládanie. Ako podozrivo dobre si notujú. Akoby mali rovnaké noty.

V nevídanej súhre zneužívajú protesty na úplný rozklad štátu.

A ak sa občania nespamätajú a neodmietnu ísť do ulíc podporovať túto umelo znásobovanú hystériu nezmyselného napätia v spoločnosti, bude horšie…

Gustáv Murín

Zdroj: gumurin.blog.pravda.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti