Kiskov hovorca reaguje na článok o Kuffovej kritike prezidenta: Penta prechádza cez portál Pluska na praktiky konšpiračných webov

19.11.2018 | 13:13
  0
Roman Krpelan v pondelok na sociálnej sieti uviedol, že kňaz Marián Kuffa vo svojej kázni klamal o prezidentových vyjadreniach.

„Penta prechádza cez portál Pluska na praktiky konšpiračných webov. Tento text prebrala z hlavnychsprav. Odpoveď na tento nezmysel samozrejme nezverejnila v pôvodnom znení, tak ako sme ich o to písomne požiadali. Pluska namiesto toho, aby sa pýtala, prečo farár klame, čo pán redaktor vedel, napísala článok o niečom, čo sa nikdy zo strany prezidenta nestalo,“ napísal Krpelan na Facebooku.

Prezidentov mu hovorcovi sa zjavne nepáčil článok denníka Plus jeden deň a zverejnené video, v ktorom kňaz Kuffa kritizoval prezidenta Andreja Kisku.

"Tých, ktorí bojujú proti potratom, nazval extrémistami. Čiže ja som podľa neho fanatik a extrémista. Takýchto ľudí ja voliť nebudem. Kuffa nehovorí politicky, ale hodnotovo. Nevyzývam vás k nenávisti proti pánu prezidentovi, ale k opatrnosti a odvahe. Takýchto ľudí nevoľte. Aj keď možno majú pekné pozlátko – pán prezident má najvyššiu dôveru na Slovensku. Ja ho voliť nebudem,"  povedal Kuffa vo svojej kázni.

Kiskov hovorca v tejto súvislosti dodáva, že, „denník Penty a pán redaktor Peter Rindoš by si mal overiť, či prezident niekedy niečo také povedal a nezverejňovať klamstvá, pretože prezident za extrémistov a fašistov označuje len Kotlebovcov, a v žiadnom prípade nie ochrancov rodín, veď sám je otcom piatich detí a pravidelne sa zúčastňuje púte v Šaštíne.“

Zdroj: Facebook / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti