Kiska sa tajne stretol s predstaviteľmi Progresívneho Slovenska

23.05.2018 | 15:36
  0
Zástupcovia strany prišli v pondelok do Prezidentského paláca zadným vchodom.

Hľadá už partnerov? Andrej Kiska sa po tom, ako oznámil, že už nebude kandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách, už stretáva s viacerými politikmi.

Po svojom rozhodnutí totiž jedným dychom oznámil, že z politiky po skončení mandátu určite neodchádza. Naposledy sa tajne stretol s vedením ambiciózneho Progresívneho Slovenska, ktoré však v preferenciách presahuje len 3 percentá.

Zástupcovia strany prišli v pondelok do Prezidentského paláca zadným vchodom, no neušli pozornému oku nášho čitateľa.

„Zuzana Čaputová, Ivan Štefunko a Michal Truban idú do Prezidentského paláca. Asi išli prejednávať buď Čaputovú ako kandidátku na prezidentku, alebo spoluprácu Kisku a Progresívne Slovensko,“ špekuluje čitateľ. Kisku omrzeli slabé kompetencie prezidenta. A aj keď vlani po narodení syna vyhlásil, že stranu zakladať nebude, po vražde novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej je všetko inak. „Politický zápas, ktorý som začal v roku 2014, nepovažujem za skončený,“ povedal nedávno Kiska.

Jeho slová potvrdzuje práve návšteva progresívcov, ktorí sa netaja smelými ambíciami. „Majú s Andrejom Kiskom priateľský vzťah a sú s ním v stálom kontakte. Rozprávali sa o aktuálnej politickej situácii a o potrebe radikálnej zmeny na Slovensku,“ povedal hovorca strany Ľubomír Ondrejkovič. „Prezident Andrej Kiska pravidelne komunikuje s predstaviteľmi politických strán na Slovensku, ide o neoficiálne prijatia, ktoré sa v programe nezverejňujú,“ reagoval hovorca prezidentskej kancelárie Roman Krpelan. Dodal, že Kiska sa stretáva aj s inými politikmi.

Zdroj: cas.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti