Harabin na Národnej konferencii prijal kandidatúru na prezidenta

25.06.2018 | 16:24
  0
Delegáti sa zišli zo všetkých kútov Slovenska, mnohí z nich sa angažujú v rôznych spolkoch, združeniach a iniciatívach.

V nedeľu (24. júna) sa v bratislavskom Istropolise konala celodenná Národná konferencia, na ktorej odborní garanti za jednotlivé rezorty predstavili základné tézy pronárodného politického programu Manifest Slovenska. Od augusta minulého roka na ňom pracovali osobnosti z oblasti vedy a kultúry.

So svojimi príspevkami vystúpili Juraj Hraško, Miroslav Jureňa, Viktor Timura, Miloš Zverina, Viliam Hornáček, Peter Staněk, Tibor Eliot Rostas, František Škvrnda, Štefan Harabin a mnohí ďalší. Zaoberali sa v nich témami zdravotníctva, životného prostredia, pôdy a pôdohospodárstva, cez nové historické pohľady, kultúru a masmédiá, až po reformu volebného systému, ekonomiku, obranu, vnútro, právo a zahraničnú politiku.

Delegáti sa zišli zo všetkých kútov Slovenska, mnohí z nich sa angažujú v rôznych spolkoch, združeniach a iniciatívach. Konferenciu vnímali ako počiatok integrácie a spoločného postupu pronárodných a proslovanských síl. Súčasťou podujatia bola bohatá a podnetná diskusia, ako aj hlasovanie za národného kandidáta na prezidenta, ktorý by si osvojil Manifest Slovenska ako svoj program.

Z 263 odovzdaných hlasov bolo 172 za sudcu Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina, ktorý sa tak oficiálne stal prezidentským kandidátom formujúceho sa hnutia za zmenu pomerov na Slovensku. Ten na základe tohto mandátu prijal svoju kandidatúru.

Zdroj: napelete.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti