Harabin na hrad

15.03.2018 | 17:20
  0
Novo vzniknutá stránka, ktorá má podporiť Štefana Harabina v nasledujúcich voľbách prezidenta SR.

Na novozniknutej stránke sa okrem iného dočítate:

Občianska iniciatíva Harabin na hrad! je aktivitou rôznorodej skupiny ľudí najmä z prostredia právnickej obce, intelektuálnych kruhov, či bežných občanov.

Sme ľudia rôzneho veku, vzdelania, sociálneho statusu, náboženského či politického presvedčenia. Motivovaní snahou spraviť zo Slovenska právny štát, vyzývame doktora Harabina, aby kandidoval na post prezidenta Slovenskej republiky v roku 2019.

Sme presvedčení, že silný prezident môže byť nositeľom pozitívnej (r)evolúcie v celej spoločnosti. O to viac, ak ide o človeka, ktorý je pracovitý, nebojí sa pomenovať veci pravým menom a je jedným z najväčších odborníkov z oblasti práva v krajine.

Takzvaná kontroverzia – médiami desaťročia starostlivo pestovaný obraz „zlého muža slovenskej justície“ doktorovi Harabinovi len dáva záruku skutočnej nezávislosti a nepohodlnosti v očiach mocných, ktorí ťažia z bezprávia a marazmu v ktorom aj dnes všetci žijeme.

Veríme, že takmer tridsať rokov od nežnej revolúcie a 6 rokov od protestov gorila je načase, aby sme si zobrali späť svoju krajinu. A urobili z nej fungujúci právny štát.

Iniciatíva je otvorená, môže sa teda pripojiť každý, kto súhlasí s jej cieľom. Dovoľujeme si však vopred odmietnuť podporu od lobistov či predstaviteľov ktorejkoľvek z politických strán a hnutí.

Stránku môžete navštíviť TU.

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti