Globálny pakt o migrácii: eugenika pre 21. storočie

25.07.2018 | 11:54
  0
Ak si to svetová verejnosť neuvedomí, bude Globálny pakt v marockom Marákeši hladko prijatý.

Používanie slova „utečenec“ ako krycieho termínu pre elitami riadené novodobé sťahovania národov je najväčším propagandistickým klamstvom dnešnej doby. Slúži na citové vydieranie a na nálepkovanie tých, ktorým sa táto gigantická operácia nepáči, ako ľudí zlých a bezcitných.

O žiadnych utečencov tu predsa nikdy nešlo. Nikdy nešlo o ženy, deti a starcov, ktorí sa s batôžkom bežia ukryť do najbližšej bezpečnej dediny, kde prečkajú to najhoršie a vrátia sa čo najskôr do svojich domovov. V nich zostanú bojaschopní muži, ktorí tie domovy medzitým vybojujú naspäť.

Od začiatku išlo o šialený sociálno inžiniersky plán, ktorého cieľom bolo zásadne a nenávratne zmeniť demografické, kultúrne, náboženské, politické a sociálne pomery v našej civilizácii. Dôkazom je v piatok predbežne schválený Globálny pakt OSN o migrácii. Jeho cieľom je „podpora bezpečnej, riadenej a legálnej migrácie a zníženie počtu prípadov pašovania ľudí„. A holá pravda je na svetle.

Najskôr malá odbočka o tom „pašovaní ľudí„. Čo to je ono „pašovanie?“ To sú prípady, keď súkromné subjekty vyhľadajú najmä medzi Afričanmi či Arabmi tých – väčšinou mladých – mužov, ku ktorým sa dostala informácia, že v Európe sa im dostane bezprácneho blahobytu. Prepravia týchto záujemcov „ilegálne“ na schengenské územie a zinkasujú za túto službu nejaké peniaze od oných prepravených.

A akože sa to robí správne? To sú tie prípady, keď štátne, medzivládne alebo oficiálne „neziskové“ organizácie urobia presne to isté a zinkasujú za túto službu peniaze od daňových poplatníkov.

Najdôležitejšie sú ale kľúčové slová Globálneho paktu „podpora„, „riadená“ a „legálna„. Tu je maska dobročinnosti voči údajným nebohým utečencom definitívne odhodená a elity natvrdo priznávajú, že chcú otvorene samy vykonávať, riadiť a podporovať masové presuny nelegálnych prisťahovalcov a ich príchod potom zlegalizovať.

Nejde teda o žiadne núdzové riešenie spontánne vzniknutej „utečeneckej krízy„, ide o cieľavedomý plán, ako pomocou umelo vyvolanej a riadene vykonávanej masovej migrácie vytvoriť novú spoločnosť, nového človeka.

To už tu raz bolo. Kedy? Keď sa nacisti prostredníctvom eugeniky snažili o vytvorenie novej, tej správnej rasy. Dnešné bruselské a svetové elity vykonávajú to isté.

Že to je príliš príkre porovnanie? Nič sa predsa neopakuje rovnako. Nežijeme v prvej polovici 20. storočia.

Preto možno oprávnene povedať, že mocensky podporovaná a riadená masová migrácia je eugenika 21. storočia. Eugenika 2.0. Kto proti nej protestuje, nie je zlý a bezcitný, len odmieta novodobé pokusy na ľuďoch a národoch.

Ak si toto verejnosť v jednotlivých krajinách neuvedomí, bude Globálny pakt na ministerskej schôdzke tento rok v decembri v marockom Marákeši oficiálne hladko prijatý. Je úplne jedno, kto v tom čase bude naším ministrom zahraničia. Ale nie je jedno, či tam tento eugenický pakt podpíše.

Zdroj: Institut Václava Klause / slobodnyvyber.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti