Fico sa presťahuje z Bonaparte, keď si nájde dom, kde dožije

22.03.2017 | 07:54
  0
Nemám 30 rokov a nie som nejaký dromedár, aby som sa sťahoval každé dve hodiny

Premiér Robert Fico sa odsťahuje z komplexu Bonaparte, keď si nájde dom, v ktorom bude bývať do smrti.

“Nemám 30 rokov a nie som nejaký dromedár, aby som sa sťahoval každé dve hodiny,” povedal v utorok pre médiá v súvislosti s otázkou, či sa presťahuje zo svojho súčastného bytu, ktorého majiteľ Ladislav B. bol políciou obvinený zo zločinu krátenia dane a poistného.

Premiér totiž pred časom vyhlásil, že v prípade vznesenia obvinenia sa pre neho bývanie v byte stane neprijateľným. Premiér si podľa vlastných slov v súčastnosti hľadá “definitívne bývanie”, pričom má vyhliadnutých niekoľko lokalít. “Daňový podvodník Matovič ma nebude vyháňať z bytu,” vyhlásil.

Predseda vlády zdôraznil, že tým, že si prenajíma súkromný byt za vlastné peniaze, šetrí na rozdiel od prezidenta Kisku peniaze štátu. Ako povedal, jeho súčasný byt je reprezentatívny a prijal v ňom niekoľko premiérov, alebo napríklad predsedu Európskej rady Donalda Tuska. Podľa Fica je zároveň obvinenie Ladislava B. dôkazom, že orgány činné v trestnom konaní si robia svoju robotu. “Rozhodnutie, ktoré bolo urobené, dokazuje, že nikto nikomu nič nebráni,” dodal premiér.

Zdroj: SITA


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti