Člen maďarského parlamentu: Kresťanskou povinnosťou je bojovať so satanským Sorosovým plánom

12.10.2017 | 08:14
  0
Člen maďarského zákonodarného zhromaždenia zaútočil na miliardára a finančného špekulanta Georgea Sorosa a jeho stúpencov s tým, že sa snažia oslabiť ducha Európy “násilným osídlením desiatkami miliónov migrantov”.

Maďarský poslanec dodal, že kresťanskou povinnosťou je bojovať proti “Satanovi”.

Andras Aradszki, ktorý v parlamente zastupuje kresťansko-demokratickú ľudovú stranu (KDNP) vyhlásil, že “Soros a jeho kamaráti chcú zničiť nezávislosť a hodnoty národných štátov”. Hlavným účelom je podľa neho “oslabenia kresťanského ducha Európy, násilným osídlením desiatkami miliónov migrantov”.

Poslanec na zasadnutí maďarského parlamentu 9. októbra poznamenal, že boj proti Satanovi je kresťanskou povinnosťou.

“Áno, hovorím o útoku Satana, ktorý je taktiež anjelom popierania, pretože popierajú to, čo sa chystajú robiť – napriek tomu, že je to úplne zrejmé. Zúrivo sa pokúšajú dokázať, že neexistujú žiadne utečenecké kvóty, ani nútené osídlenie ani Sorosov plán,” dodal Aradszki.

Predstaviteľ kresťanských demokratov vo svojom príspevku vyzdvihol potrebu konzultácií na národnej úrovni. Tie sú podľa neho “vynikajúcou príležitosťou na to, aby sme poznali naše názory o satanskom Sorosovom pláne”.

Pripomíname, že hlavný bezpečnostný poradca maďarského premiéra György Bakondi 8. októbra varoval pred dôsledkami “Sorosovho plánu”.

“Ten môže mať vážne dôsledky pre zvrchovanosť členských štátov, pre samotné národy a tiež na bezpečnosť európskych občanov,” zdôraznil Orbánov poradca.

V roku 2015 George Soros uviedol, že “EÚ musí v blízkej budúcnosti prijať každoročne aspoň milión žiadateľov o azyl”. Podľa jeho názoru je v tomto smere kritickou záležitosťou “adekvátne financovanie”.

“Európska únia by mala v priebehu dvoch rokov poskytnúť každému žiadateľovi o azyl 15 000 eur, aby mohli byť pokryté ich náklady na bývanie, zdravotnú starostlivosť a vzdelanie – a aby prijatie utečencov bolo pre členské štáty atraktívnejšie,” napísal vtedy Soros.

Maďarský predseda vlády Viktor Orbán začiatkom tohto roka obvinil Sorosa zo snahy destabilizovať prostredníctvom jeho viacerých mimovládnych organizácií situáciu v EÚ. Rovnako tiež vyhlásil, že jeho snahou je “dostať do Európy státisíce prisťahovalcov” Sorosove mimovládne organizácie operujúce v Maďarsku a po celom svete zároveň označil za “pseudoobčianskych agentov”.

Tomáš Hlaváč

Zdroj: narodnenoviny.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti