Bývalý príslušník SIS v rozhovore pre InfoVojna: Kuciak bol nažive, keď začali chodiť neexistujúcemu Slušnému Slovensku peniaze

01.12.2018 | 14:34
  0
Som bývalý príslušník SIS. Tak začína z nášho pohľadu prelomový rozhovor, na internetovom rádiu InfoVojna s Pavlom Forischom.

Jeho meno a aktivity ste mohli postrehnúť hlavne v súvislosti s kauzou MEKOM, neobchádza finančnú skupinu PENTA ani ESET, Nicholsonová z neho chytí ďalší “hysák” a to nie len za jej aktivity v Kanade ale aj na Slovensku. Ďalej sa v rámci skupiny ZIFOR-M zaoberajú podivnými finančnými tokmi smerom na Šeligov účet, ešte dávno predtým ako ste prvý krát čítali a počuli heslo “Za slušné Slovensko”. Ak sa pýtate, kde má počiatok zatknutie Kočnera, tak ste na tom správnom mieste. Je to presne ten druh rozhovoru počas ktorého si utriedite mapu, otočíte šachovnicu a postavíte pešiakov na tie správne súradnice.

Slovami Pavla Forischa:

,,..hlavný problém Mariana Kočnera je jeho krytie, nie je vôbec oná vláda, alebo tá vláda, sú to iba jeho biele kone v politike. Či už to bolo za Radičovej vlády, Dzurindu, kde to začalo, kde sa etabloval v rámci toho, že zahral hru na prepad Markízy... pekne zahraná hra, Dzurinda sa tým dostal kde chcel..”

,,..Podali sme trestné oznámenie preto, lebo disponujeme informáciou, že na účty pána Šeligu, konkrétne na jeho podnikateľský účet myslím, že je to živnostenský, chodili peniaze z amerických neziskoviek napojených na Soroša a taktiež tam prišli peniaze z firmy známej, napojenej na tieto inštitúcie zverejnené v mediách napojené na americké spravodajské zložky a jedná sa o spoločnosť ESET..”

Odvolaný šéf NAKA Peter Hraško - trójsky kôň Penty

,,..Šéf NAKA /y odchádza preto že klamal. Pracoval podla našich informácií v prospech PENTY. Zakrýval ich trestnú činnosť dokonca voči mne a mojim kolegom a vtedy mal šéfa protizločineckej myslím že sa volal Kudela. Vieme a to sme aj oznámili orgánom činným v trestnom konaní, konali v môj neprospech s úmyslom privodenia trestného stíhania, kvôli krivému obvineniu za vydieranie a to sa týkalo kauzy MEKOM..”

Penta ako zločinecká skupina - čo sa udialo tesne pred Kuciakovou vraždou?

Pavol Forisch: „Je to veľmi dôležité v kontexte toho príbehu, lebo kolega Žiaran s ním (s Kuciakom) priamo komunikoval.

Stanislav Žiaran: „Pán Kuciak bol jedným z mála novinárov, ktorý bol ochotný písať o Kočnerovych zlodejinách, o zlodejinách Penty - o tom moc síce nepísal, ale mal k dispozícii veľké množstvo informácií, ktoré sme mu dávali. Boli to desiatky mailov, ktoré dostával. Bol to analytik, analyzoval dostupné zdroje. Plus tie naše informácie, ktoré dostal, si overoval a potvrdzoval a vyniesol (Kočnerove kauzy) na svetlo. Ďalšie informácie, ktoré mal boli o Pente. Jedna vec sú Marošove (Kočnerove) zlodejiny a druhá vec sú zlodejiny Penty, ktoré sú rádovo v desiatkach krát väčšie, než Kočnerove.“

Žiaran ďalej poznamenal, že Marián Kočner mal kamarátske väzby na spoločnosť Penta, ktorú obaja bývalí siskári považujú za zločineckú organizáciu.

„Podali sme na nich aj trestné oznámenie za zločineckú skupinu. My sme za celé obdobie, odkedy bojujeme tretí rok proti Pente, podali 46 trestných oznámení. Z toho 20 zhruba sa zhruba týka zločineckej skupiny, kde sme očakávali, že niekto zasiahne … a jediný kto zasiahol bol Hraško (odvolaný šéf NAKA) s Kúdelom (terajší zástupca Národnej protizločineckej jednotky). Začali nás vyšetrovať a nasadili na nás kvázi komando a zaujímavé, že to komando vtedy nezistilo, že Kuciakovi vrahovia sa vozili za kolegovou ženou na tom aute, ktoré bolo v televízii. Myslím, že Peugeot Partner to bol alebo Citroën Berlingo… Oni sa venovali všetkému len nie záujmu a ochrane občanov a odhaľovaniu pravdy,“ vysvetlil Pavol Forisch.

Za slušné Slovensko a peniaze pred vraždou Kuciaka

Pavol Forisch: ,,..Zaujímavé bude obdobie, keď orgány činné v trestnom konaní mu budú klásť otázku, že ešte neexistovalo Slušné Slovensko, nikto nevedel kto je Šeliga a už chodili prachy. A to som zvedavý čo odpovie..”

Norbert Lichtner: ,,A Kuciak bol živý alebo mŕtvy?”

Pavol Forisch: ,,..Kuciak bol nažive, keď začali chodiť neexistujúcemu Slušnému Slovensku peniaze.”

Pokus o štátny prevrat finančnou skupinou Penta

Norbert Lichtner: „Zdá sa vám, že po smrti Kuciaka a jeho priateľky tu bol nejaký pokus o prevrat?“

Pavol Forisch: ,,Podľa mňa a mojich kolegov, ktorí robíme na týchto kauzách, áno. Je to pokus o štátny prevrat, je to dobre organizovaný pokus, ktorý je financovaný zo zahraničia“.

Norbert Lichtner: „Myslíte si, že je to aj organizované zo zahraničia?“

Pavol Forisch: „Myslím si, že je to podporované a hlavní aktéri a organizátori pochádzajú zo Slovenska a zo silných finančných skupín (Penta), aby tak hájili svoje záujmy a zabraňovali tým určitým skutkom, ktoré by mohli konať určití politici tesne pred voľbami, napríklad ako je reprivatizácia určitých štátnych podnikov, ktoré teraz patria pod finančnú skupinu Penta.“

Forish ďalej hovorí, že cieľom bolo vysloviť nedôveru vláde, následkom čoho by vznikla úradnícka vláda za podpory prezidenta Kisku. Do štátnej správy by sa týmto spôsobom mohli naspäť dostať ľudia z prostredia spomínanej finančnej skupiny, ktorí by si do orgánov činných v trestnom konaní „infiltrovali svojich ľudí, ktorí by vedeli správne zariadiť ukončenie vyšetrovania kauzy Gorila, ktorá sa znova vyšetruje a ďalšími súvisiacimi kauzami ako napríklad MECOM“.

CIA, ESET, Soros, mimovládky a peniaze pre Šeligu

Bývalý príslušník SIS ďalej vyhlásil, že na podnikateľský účet organizátora Za Slušné Slovensko Juraja Šeligu prišli peniaze z amerických neziskoviek napojených na Georgea Sorosa. Rovnako podobným spôsobom prišli peniaze aj od spoločnosti ESET, ktorá je podľa Forischa napojená na americké spravodajské zložky.

Laci Bašternák - poskok a bohatý biely kôň

Pavol Forisch: „Laci Bašternák. Ja si myslím, že na Laciho Bašternáka a Maroša by sme si mohli urobiť samostatnú reláciu, lebo bola by škoda nevyužiť a plytvať tu teraz tým, čo o ňom disponujeme a jeho spojenectve s Marošom (Kočnerom) … Ale on bol len poskok, Bašti bol len poskok. Poskok, ktorého použili, napísali na neho firmy … Opozícia z neho urobila podnikateľa, spojila ho s tým, že pozná Počiatka (bývalý minister financií) a Kaliňáka (exminister vnútra), ktorí podľa mňa v kauze DPH nezohrávajú žiadnu rolu“.

Kauza DPH, Privatbanka a nerozlučná dvojica Kočner - Penta

 (Haščák)

Pavol Forisch: „Kauza DPH súvisí s tým, že Maroš to vymyslel, zorganizoval, nakreslil vzorec, časť tých projektov financovala Privatbanka. Privatbanka bola zapletená v Technopole, v Bonaparte … Maroš Kočner a Penta sú nerozlučná dvojka … Pentu a Maroša, teda konkrétne Maroša a Slava (Haščáka) bude do konca života spájať nejaký zločin z minulosti“.

Denník N - umelo vytvorený protipól denníka SME financovaný ESETom

Norbert Lichtner: „Máte nejake informácie o tom, prečo si ESET vyrobil Denník N?“

Pavol Forisch: „No aby vyzerali, že sú protipól (denníka) SME. To boli odídenci zo SME, keď ho kúpila Penta. Tak oni potrebovali vytvoriť nejaký protipól. My máme osobne veľmi zlú skúsenosť s Denníkom N. To, že sa priživovali na tom, že prišli s Kauzou Bašternák a Kočner je pekné, ale veď my sme im poslali tie informácie.“

Ako ďalej uviedol Forisch, redaktorka Denníka N Monika Tódová odmietla ďalej pracovať s informáciami o spoločnosti Penta (ktoré mala od bývalých príslušníkov spravodajskej služby) s odôvodnením, že proti Pente nepôjde.

Kauza Gorila - Dzurinda s Miklošom konali proti záujmom Slovenska a zapredali štát

Norbert Lichtner: „Prečo si myslíte, že títo ľudia (v Denníku N a SME) vyvíjajú takú usilovnú až priam agresívnu činnosť proti Slovensku? Až tak nenávidia svoju vlasť?“

Pavol Forisch: „Nie, oni potrebujú zabrániť odhaleniu a vyšetreniu skutočnej Gorily, za ktorou stojí Dzurinda s Miklošom, ktorí obaja konali proti záujmom Slovenskej republiky, nechali sa kúpiť, zapredali tento štát a sprivatizovali ďaleko viac ako Mečiar … “

Viac sa dozviete po vypočutí relácie Informačná Vojna 30.11.2018:

Posledná citácia z rozhovoru dvoch hostí v štúdiu InfoVojny s moderujúcim Norbertom Lichtnerom nás len privádza k otázke, či sa už konečne nezačalo upratovanie vo veľkom a od základu, žiaden fejk, ale upratovanie od momentu, kedy začal cezhraničný bordel po novom.

Zdroj: Facebook / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti