Blaha označil Beblavého za blonďavého mudrlantíka z rodiny, ktorá sa nabalila za Mečiara a poskoka sociálnych netvorov v Dzurindovej vláde

05.12.2018 | 16:58
  0
Beblavý v reakci označil Blahu a bezcharakterného klamára, ktorého cieľom je vyvolať dojem, že rodina Beblavých zbohatla nepoctivým spôsobom.

Poslanec národnej rady Miroslav Beblavý (súčasný predseda strany SPOLU) sa údajne vypracoval ako povolaním syn, pričom zlé jazyky tvrdia, že chlapcova rodinka sa napakovala v ére mečiarovskej privatizácie. Aj takto ho opísal známy marxista a politik Ľuboš Blaha (SMER-SD). Tieto Blahové tvrdé slová majú byť reakciou za predchádzajúce Beblavého nenávistné útoky, ktoré vraj Beblavý pred niekoľkými dňami predviedol priamo v TV Markíza.

" Zlé jazyky tvrdia, že chlapcova rodinka sa napakovala v ére mečiarovskej privatizácie. Podnik Palma, ktorý za socializmu budoval celý národ, skončil u Beblavých. A tak vznikla Palmička. Vždy rada tárala a to jej ostalo dodnes. Mirko. Juj, 90.roky - to vám bolo El Dorado. Rodinka úžasných Beblavých sa chopila príležitosti. To viete - karpatský kapitalizmus. Napakovať sa ako prasce. Transparentne. A spravodlivo. Ako inak." napísal Blaha na sociálnej sieti facebook s tým, že nechápe, prečo sa tento povolaním syn, cudzopasník, chaloš bez charizmy, bez vtipu, bez osobnosti a truhlík tlačí do politiky namiesto toho, aby si užíval tatkove prachy.

V Beblavého politických aktivitách vidí farizejstvo a riešenie vlastného komplexu menejcennosti. V uvedenom statuse mu napríklad tiež vyčíta, že: " A takto sa na scéne objavil istý Mirko. Neduživý blonďavý mudrlantík, pýcha privatizérskej rodiny, si v tom čase prišiel na svoje - domček, autíčko, milióniky, joj, to je vám sveta žiť, keď máte bohatého tatka. Jasné, čo iné by ste sa mohli stať ako liberálny pravičiar? Veď čo je ľahšie ako zbohatnúť. Keď ste syn mečiarovského privatizéra. No chápete - americký sen. Na slovenský spôsob."

Poskok sociálnych netvorov

"A tak sa pridáte k SDKÚ a podporujete tie najtvrdšie liberálne reformy, ktoré na Slovensku zgniavili a rozmliaždili státisíce najslabších. Veď čo tam po nich, keď vás zabezpečí tatko. Dôchodcov oberáte o invalidný dôchodok, asistujete Kaníkovi v tých najväčších asociálnych barbarstvách, likvidujete odbory a pomáhate privatizovať Dzurindovi a Miklošovi všetko, čo na Slovensku desiatky rokov budovali naše staré mamy a starí otcovia". To a mnohé ďalšie príčiny sú podľa Ľuboša Blahu znamením Beblavého politickej nevhodnosti a nepoužiteľnosti. "Toť tavaryš Beblavý. Štátny tajomník u netvora Kaníka v Dzurindovej vláde," dodal Blaha.

Beblavý reaguje

Po zverejnení nášho článku, kde poslanec národnej rady Ľuboš Blaha (SMER-SD) kontroverzným spôsobom zaútočil na Miroslava Beblavého (SPOLU) nám bola mailom zaslaná správa od Silvie Hudáčkovej- hovorkyne strany SPOLU s vyjadrením jej predsedu Beblavého. Ten Ľuboša Blahu označil za bezcharakterného klamára, ktorého cieľom je vyvolať dojem, že rodina Beblavých zbohatla nepoctivým spôsobom.

V súvislosti s nedávnymi vyjadreniami Ľuboša Blahu vám v  nasledujúcich riadkoch ponúkame kompletnú reakciu poslanca Beblavého:  

"Ľuboš Blaha bezcharakterne klame o mne aj mojej rodine a snaží sa vyvolať dojem, že sme nepoctivo zbohatli. Neváha klamať a zaťahovať môjho otca – dôchodcu – do politických šarvátok len preto, že na mňa nič nemá, ale každého oponenta musí ohovoriť a zničiť.

Môj otec v Palme pracoval celý život a po revolúcii za Čarnogurského v nej prebehla zamestnanecká privatizácia, na ktorej získal podiel 6%. Približne 15 členov najvyššieho manažmentu (majorita) a ďalších 500 ľudí (minorita) zamestnancov sa stalo akcionármi na základe rozhodnutia vlády, že viaceré potravinárske podniky sa nevložia do kupónovej privatizácie. Ak existuje nejaký príklad úspešnej manažérskej privatizácie so širokou účasťou zamestnancov tak je to práve Palma. Radoví zamestnanci dokonca predali svoje akcie za vyššiu cenu ako manažéri. Palma sa nerozkradla, ale prosperuje do dnes.

Dal som novinárom k dispozícii ešte aj daňové priznania od svojich 18. narodenín, aby som dokázal, že nemám čo skrývať. Neexistuje otázka o mojej príjmovej situácii či majetku, na ktorú som odmietol odpovedať. Ľubošovi Blahovi však už nevadí, že predseda jeho stany zohnal peniaze vlastnou hlavou, ani že stále býva v byte daňového podvodníka. Na Roberta Fica však krivého slova nepovie."

Zdroj: prehladsprav.sk (1), (2)


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti