Assange je vo veľkom nebezpečenstve a nenávidený médiami pod kontrolou Clintonovcov, tvrdí Pamela Anderson

03.05.2018 | 13:53
  0
Strach o Assangeovo zdravie vyjadrila hollywoodska herečka už minulý mesiac.

Zakladateľ internetovej stránky WikiLeaks sa podľa jeho kamarátky Pamely Andersonovej nachádza vo vážnom nebezpečenstve s tým, že Julian Assange je na ekvádorskom veľvyslanectve v Londýne izolovaný. Podľa jej názoru pro-Clintonovské médiá urobili z Assangea v Hollywoode nenávidenú osobu.

Andersonová je Assangeova blízka priateľka. Minulý mesiac jej však bolo znemožnené navštíviť ho na ambasáde. Ekvádor po jeho poznámkach na Twitteri o katalánskych separatistoch zablokoval Assangeovi telefón a prístup na internet a zabránil mu tiež prijímať návštevy.

Hollywoodska herečka sa s Assangeom zhovárala naposledy 27. marca, keď mu bolo znemožnené komunikovať s vonkajším svetom.

„Je odrezaný od všetkých. Kvalita vzduchu a svetla (na veľvyslanectve) je otrasná, pretože nemôže nechať okná otvorené a nemôže dostávať žiadne slnečné svetlo. Dokonca aj väzni môžu ísť von, ale on nemôže,“ povedala herečka v rozhovore pre Hollywood Reporter.

„Bol neoprávnene obvinený z toľkých vecí. Zostáva absolútne nepochopeným a nenávideným ... najmä v Hollywoode je nenávidený kvôli monopolu Clintonovcov nad médiami,“ pokračovala ďalej.

Strach o Assangeovo zdravie vyjadrila herečka už minulý mesiac. V programe britskej televízie ITV vyslovila obavu, že zakladateľ WikiLeaks by mohol na veľvyslanectve zomrieť.

Zdroj: rt.com


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti